Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nové VIDEO o Bratislave rozdelilo Slovákov: Veríte, že je naozaj takáto nádherná?!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Bratislavská agentúra cestovného ruchu sa nášmu hlavnému mestu postarala o ďalšie promo video, ktoré ho ukazuje v celej svojej kráse. Občas až v takej, že je ťažko uveriteľné, či ide o Bratislavu, ktorá má aj svoje tienisté zákutia. Každopádne po jeho zhliadnutí vo vás zanechá určite dobrý dojem, a presne to k tomuto druhu spotov neodmysliteľne patrí.

Vaše tipy

Bratislavská agentúra cestového ruchu odprezentovala video, ktoré dala vytvoriť, aj na svojej fanúšikovskej stránke na Facebooku a dostalo sa mu vrelého prijatia. Od 30. decembra dosiahlo na portáli YouTube 25-tisíc zhliadnutí, čo tiež svedčí o veľkom diváckom záujme.

Autori spotu sa zamerali na všetky krásne momenty, ktoré Bratislava môže domácim aj návštevníkom poskytnúť. Či už sú to letecké zábery na Staré Mesto, pohľady na zóny oddychu, do vnútra hokejového štadióna, na výnimočné Slovenky či na možnosti kultúrneho vyžitia. Všetko samozrejme podporené emocionálnym hudobným sprievodom.

V Slovákoch tak jednoznačne vyvoláva pocit hrdosti na to, kde žijú a pre návštevníkov navodí dojem, že práve Bratislava je to miesto, ktoré sa určite oplatí si prezrieť. "Toto video je úžasné a bude mi potešením ho zdieľať. Výborne!" znie napríklad jeden z nadšených komentárov internetových užívateľov. "Toto video vám ukáže, čo môžete vidieť v Bratislave. Žijem tu 36 rokov a môžem povedať, že všetko v tejto prezentácii je pravda," doplnil Maťo.

Samozrejme nie všetci súhlasia s týmto názorom a už sa ozvali aj hlasy, že zábery až tak veľmi nekorešpondujú s realitou. "Ľudia, neverte tomu! V skutočnosti je Bratislava najškaredšie miesto, ktoré môžete na Slovensku navštíviť. Naša krajina je krásna, ale hlavné mesto je hrozné! Pozrite si Tatry napríklad alebo niektoré ďalšie miesta, ale nie toto, budete sklamaní," zakontrovala Katie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu