Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Strašidelné zvuky sú späť: Ďalšia nepokojná noc v Bratislave!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Wikipedia)

BRATISLAVA - Podivné zvuky, ktoré rušia nočný pokoj obyvateľov Bratislavy, zjavne neboli iba ojedinelým úkazom. V piatok po desiatej hodine večer sa začali ozývať opäť, ale podľa niektorých svedkov tentokrát s menšou intenzitou.

Vaše tipy

Začiatok vykurovacej sezóny v hlavnom meste je zdá sa viac ako búrlivý. O tom, či zvuky naozaj pochádzajú z tamojšej teplárne majú ľudia isté pochybnosti, ale prijateľnejšie vysvetlenie, teda okrem konšpirácií, sa zatiaľ nenašlo.

Do redakcie nám však prišli ďalšie zmienky čitateľov o tom, že "záhadné" zvuky vyčíňajú opäť.

"Chcem Vám oznámiť, že tie hrôzostrašné nočné zvuky sa objavili zase teraz okolo 22:30 pri Martinskom cintoríne, trvali kratšie a boli menej počuť tentokrát. Myslím, že sme viacerí, volala mi aj sestra z domu o pár ulíc ďalej a kamaráti z Trnávky," uviedla Nikol.

"Opätovne sú v BA počuť zvuky podobné tým, ktoré zaznamenali viacerí ľudia v ostatných dňoch. Bývam na Bajkalskej, zvuky prichádzajú buď z areálu Istrochemu alebo Paroplynového cyklu, v čase medzi 22:32 - 22:35 v piatok 20.9. 2013," napísal nám Martin.

"Dnes okolo 22.35 bolo opäť počuť záhadné zvuky. Šírili sa dosť divne: najprv zvuk išiel jedným smerom, potom akoby sa vracal opačným smerom," podelil sa o svoj zážitok Peter z Trnávky.

"Dnes okolo 22:15 cca bolo počuť opäť zvuky, ktoré sa šírili éterom mestskej časti Bratislava 2. Príčinou týchto podivných zvukov sú pretlakové zariadenia bratislavskej teplárne, ktorá ešte stále nabieha do "štandardného režimu". Žiadne pohyby tektonických dosiek ani slnečného žiarenia ani UFO. Bývam kúsok od teplárne a je to bežné a sme na to zvyknutí. :)" dodal Radovan, ktorý pracuje v energetike.

"Dnes okolo 22:33 som v Ružinove opäť počul tie zvláštne zvuky, presne tie isté ako včera, o ktorých ste písali. Trvalo to asi minútu," informoval Topky ďalší čitateľ, ktorý priložil aj odkaz na aktuálne video.

"Pracujem v Istrocheme a môžem potvrdiť, ze tie vaše apokalyptické zvuky pochádzajú z paroplynu, pri každom "strašidelnom zvuku" vyletel obrovský oblak pary...," osvetlil skeptikom situáciu Ladislav.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu