Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trapas v markizáckych správach: Povodňový pokus s kameňom!

(Zdroj: int)

BRATISLAVA - Viacerí diváci hlavnej spravodajskej relácie TV Markíza si včera večer všimli drobnú nezrovnalosť v príspevku o záplavách v Bratislave. Redaktor sa snažil na pokuse s kameňom demonštrovať stúpajúcu hladinu rozvodneného Dunaja, ale sám si na seba ušil búdu.

Vaše tipy

Na internete koluje fotografia, ktorú nám do redakcie zaslali viacerí čitatelia s tým, že na nej čosi nesedí. Ako je aj graficky znázornené, pokým na vrchnom obrázku moderátor kladie kameň hneď pri lavičke, na spodnom je už lavička od neho poriadne vzdialená.

O čo vlastne išlo?

TV Markíza vo svojom príspevku z nábrežia Dunaja v Bratislave urobila pokus s kameňom, ktorý mal názorne ukázať, ako rýchlo sa dvíha hladina. Redaktor ho preto umiestnil na trávnatý výbežok vedľa zatopeného chodníka s tým, že sa neskôr pozrie, ako vysoko zatiaľ voda vystúpi.

Prešlo viac ako 20 minút a do Televíznych novín zaradili druhý živý vstup z nábrežia, pri ktorom moderátor už lovil mierne zatopený kameň z vody a len sem-tam z nej vytŕčali ešte steblá trávy. Na tom by nebolo nič pozoruhodné, keby si pozorné oko diváka nevšimlo, že to nie je ten istý priestor, kam bol objekt pôvodne položený.

Ako dosvedčujú zábery, na vzdialenosti lavičky predtým a potom možno vidieť, že moderátor stojí na dvoch rozličných miestach.

Trapas v markizáckych správach:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: int)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu