Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Objavil sa prípad zvrhlého pedofila: Deti láka na orálny sex, poznáme jeho popis!

Úchyl sa pohybuje v okolí šamorínskej školy Zobraziť galériu (2)
Úchyl sa pohybuje v okolí šamorínskej školy (Zdroj: zsklasam.sk)

ŠAMORÍN – Rodičia sú v pozore! Ulicami v Šamoríne sa posledné dni zakráda zvrátený úchyl na striebornom kombi, ktorý sexuálne obťažuje maloletých chlapcov a za peniaze im ponúka zvrhlosti. Neznámy pedofil sa vraj najčastejšie pohybuje pri škole a vedľa futbalového štadióna.

Vaše tipy

Na prípad, o ktorý sa zaujíma už aj polícia nás upozornila rozhorčená matka jedného z chlapcov, ktorý sa stal obeťou sexuálnych zvrhlostí neznámeho muža. „Chcela by som informovať všetkých rodičov, že po meste Šamorín sa už pár dní pohybuje úchylný človek – pedofil,“ uviedla. Zvrhlík sa údajne zakráda neďaleko školy a obťažuje neplnoletých chlapcov.

Nepríjemný zážitok so šamorínskym úchylom sa naskytol už trom chlapcom, žiakom športovej triedy zo Základnej školy Mateja Bela. Neznámy muž ich zastavil na ceste medzi školou a futbalovým štadiónom na Pomlejskej ulici a za peniaze im ponúkal rôzne zvrhlosti. „Pedofil otravuje chlapcov, pýta si od nich, aby mu ukázali pohlavné orgány a za peniaze im ponúka orálny sex!“ dodala zúfalá matka.

 

Pedofil malých futbalistov obťažoval cestou zo školy
Zobraziť galériu (2)
Pedofil malých futbalistov obťažoval cestou zo školy  (Zdroj: zsklasam.sk)

 

Okrem toho, že striehne na malých futbalistov, nezdráha sa priblížiť ani ku škole plnej detí. Na tomto mieste už totiž viackrát videli jeho automobil. Rodičia, ale aj žiaci by mali byť preto na pozore. „Je asi 190 cm vysoký, zavalitejšej postavy, má čierne vlasy, nosí strnisko a bokombrady. Je tmavšej pleti,“ poskytla opis nebezpečného pedofila matka jedného z obťažovaných chlapcov.

Prípad už rieši aj polícia a pobúrení rodičia na neznámeho pedofila podali trestné oznámenie za obťažovanie. „Evidujeme podnety ohľadom tohto prípadu,“ potvrdila nám trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Policajti zahájili veľkú dvojdňovú pátraciu akciu, pri ktorej prečesávali celý Šamorín, no ani posilnenie hliadok zatiaľ neprinieslo žiadny výsledok. Nebezpečný pedofil úspešne uniká.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu