Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Podvedení klienti: Nesplnených snov od UžiSiTo pribúda!

(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Adrenalínu majú plné zuby! Po tom, ako sme na našej stránke zverejnili článok o zážitkovej agentúre UžiSiTo, sa nám do redakcie ozvali viacerí zákazníci, ktorí majú s agentúrou rovnaké skúsenosti. Všetci sa zhodli na tom, že už toho majú dosť a obrátili sa na políciu s hromadným trestným oznámením.

Vaše tipy

Desiatky nespokojných klientov, nevrátené peniaze a nezaplatené účty! To ostalo po zážitkovej agentúre, ktorá na stránke uzisito.sk ponúkala adrenalínové atrakcie, športy ale aj relax. Majiteľ agentúry je momentálne vo väzbe v Brne, kde dlží státisíce korún. Nespokojných klientov, ktorí si uvedomili, že im ostanú len nesplnené sny, je každým dňom čoraz viac.  

Pani Monika kúpila ešte na Vianoce 2009 manželovi školu šmyku. Po peripetiách s výberom termínu to napokon skončilo zle.

Ozvala sa nám nešťastná pani Mária, ktorá už svoj poukaz nikdy nevyužije. "Tiež patrím do tej skupiny "postihnutých" Keď som chcela reagovať na e-mail z júna 2012, v ktorom mi ešte dávali šancu na termín na polovicu júla, tak som pochopila, že sa niečo deje (alebo nedeje), pretože telefóny už boli nefunkčné," uviedla pre Topky. Riadila sa podľa inštrukcií Slovenskej obchodnej inšpekcie a napísala list o zrušení zmluvy a po neprevzatí celú vec nahlásila na SOI. "Na SOI už mali viac oznámení a keď som tam niesla všetky doklady - kópie - už bola táto firma v riešení. Takže som iba doplnila dlhý zoznam podvedených klientov. Ale ak pôjdete na ich stránku,  ktorá mimochodom stále funguje, ešte máte stále možnosť si zakúpiť produkt a zaplatiť ho. Síce ho nikdy nedostanete, ale môžete sa tešiť donekonečna," dodala znechutene na záver.

Ani pani Katarína nemá so stránkou uzisito.sk najlepšie skúsenosti, napriek tomu, že predtým cez agentúru absolvovali už dva pobyty, ktoré prebehli bez problémov. "Dokonca v penzióne, kde sme bývali, nám majiteľ povedal, že sa mu s nimi dobre spolupracuje a prináša mu to zákazníkov," uviedla zákazníčka. Problém však nastal po zakúpení zážitku vo forme darčeka. Darovala výlet do jaskyne. "Rovnaké výhovorky a žiaden termín, zatajovanie, vypnute telefóny. Neskôr mi pani na jednom čísle zdvihla a ospravedlnila sa, že určite to urgentne vybaví alebo ponúkne iný zážitok. Nestalo sa tak a jej číslo už tiež nefunguje," dodáva, pričom nezabúda spomenúť, že platnosť poukazu medzičasom vypršala.

Pani Monika dopadla rovnako. „Na Vianoce 2009 som manželovi kúpila školu šmyku, do dnešného dňa sa manžel žiaľ v Rakúsku nešmýkal. Stále nám posúvali termín lebo raz bolo niečo s okruhom, inokedy zase je lepšie na jeseň keď je chladnejšie... Mal asi 6 alebo 7 termínov telefonoval aj s pánom Hermanom z Čiech. Tam to skončilo výmenou názorov, ale peniaze nechceli vrátiť, vraj zase predĺžia termín. Naposledy prišiel mail s termínom na apríl - máj 2012. Manžel potvrdil termín a už sa viac nedalo nikam dovolať ani mailovať. Dávno samozrejme tušil, že to bude podvod.“

Ozvali sa nám aj ďalší klienti. Jedna čitateľka objednala priateľovi jazdu na luxusnom aute Mustang za 119 eur. Termín jej nevedeli dať, až kým nevypršala platnosť kupónu. Kupón síce predĺžili ale termín stále odkladali, až kým telefónne číslo neprestalo fungovať. Do redakcie nám dokonca napísala aj mladá slečna, ktorá v agentúre brigádovala a už dva mesiace nedostala výplatu. Podvedených klientov stále pribúda a trestné oznámenia na majiteľa firmy sa na polícií kopia.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu