Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otras na Facebooku: Týranie psov a mačiek považujú za zábavu!

Týranie mačiek a psov je pre tvorcov stránky zábava Zobraziť galériu (2)
Týranie mačiek a psov je pre tvorcov stránky zábava (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Zvrhlosť nepozná hraníc! Na sociálnej sieti Facebook figuruje stránka v češtine podporujúca týranie zvierat a jej správcovia sa zjavne dobre bavia. Statusy, ktoré vyjadrujú pocity radosti z bolesti mačiek či psov, pobúria každého, kto má v sebe aspoň štipku ľudskosti. Za povážanie stojí aj fakt, že hoci bola zaregistrovaná iba 13. apríla, už si našla 278 priaznivcov.

Vaše tipy

"Keďže moja košatá múdrosť nepozná medze, tak som si vybral veľa mačiek z útulkov, od kamarátov no proste som si požičal všade hromadu mačiek ... Celkom som ich mal asi 45 kusov. Všetky som pripútal k saniam, vzal do ruky bičík a všetky ich bičoval cez chrbát a ony ťahali! Neuveriteľné! Do práce som išiel rýchlosťou asi 80kmh ... To je pohon! Zadarmo + sranda pre zvieratká!," znie jeden z ohavných statusov.

Pre zakladateľov stránky je utrpenie zvierat úplnou samozrejmosťou, o čom svedčia aj ďalšie morbídne odkazy: "Až tu budú dva lajky, hodím do rieky krabicu mačiatok: *" alebo "Tak som zavrel mačku do takej klietky a hádžem po nej petardy, je to strašná zábava, smejem sa, až sa za brucho chytám. Tá sviňa začína pekne prskať a syčať, asi jej tam hodím pár meg, alebo ju ubijem palicou,"

Slová, z ktorých normálnemu človeku zostáva rozum stáť, niektorí síce berú ako recesiu, nič to ale nemení na fakte, že každý kto verejne týra zvieratá sa dopúšťa trestného činu.

Otras na Facebooku: Týranie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Miestne oddelenie polície sa tým môže zaoberať na základe vlastného vyšetrovania alebo na podnet trestného oznámenia. Ak sa v tom nebudete chcieť angažovať, prídem v pondelok na miestne oddelenie sám," vyjadril sa pre portál tn.cz hovorca pražskej polície Jan Daněk. Správca skupiny tak pravdepodobne ucíti ruku zákona.

Za fotografie mačky oblepenej izolepou, či psíka uviazaného za labky na drevenej konštrukcii, si to určite zaslúži.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu