Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kollár odkopol zvrhlú Barboru: Vieme, prečo to urobil!

Boris Kollár už s Barbarou nechce mať nič spoločné. Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár už s Barbarou nechce mať nič spoločné.

BRATISLAVA – Koniec horúcim chvíľkam! Hoci to s poslednou aférou Borisa Kollára (45) vyzeralo celkom sľubne, nakoniec sa "vzťah" s dvadsaťročnou Barbarou skončil skôr, než stihol poriadne začať. Topky.sk zistili, že niekdajší milenci sa už nestretávajú. Definitívnu bodku dal za románikom známy boháč.

A je po "láske"! Začiatkom júla sme vás na topkách informovali o najnovšej milenke Borisa Kollára – Barbare. Podnikateľ sa vo svojom okolí netajil tým, že je tmavovláskou doslova očarený. Dokonca ju zoznámil aj s najbližšou rodinou.

Najnovšie je však všetkému koniec. Zistili sme, že boháč Barbaru odkopol. Dožrala ho totiž jej temná minulosť! „Áno, potvrdzujem vám, že sa s ňou už nestretávam,“ otvorene priznal topkám Kollár. Dôvody rozchodu však konkretizovať nechcel.

Podľa našich informácií je hlavnou príčinou ukončenia ich romániku fakt, že Barbara nepatrí k tým slušnejším dievčatám. Tmavovláska údajne pracuje pre eskortnú agentúru, kde chlapi za jej spoločnosť platia stovky eur. „K tomu sa vyjadrovať nebudem," nepoprel podnikateľ možnosť, že by práve toto bolo dôvodom, prečo sa so študentkou o svoju posteľ už nedelí.

V súvislosti s mileneckou aférou sa vynára otázka, či to všetko Borisovi stálo za to. Prišiel totiž o partnerku Andreu Heringhovú, ktorá mu už druhú neveru v priebehu krátkeho obdobia neodpustila. Zbalila si veci, zobrala ich spoločnú dcéru a odišla od neho. Rozchodom sa ešte aj teraz poriadne trápi, čo sa podpísalo na jej vizáži. Presvedčiť sa o tom môžete TU!

Zdá sa však, že boháč si z niečoho takého vôbec nerobí ťažkú hlavu. Dozvedeli sme sa totiž, že sa najnovšie stretáva už aj s inými ženami. Podľa nášho zdroja si vraj pred pár dňami užíval s niekoľkými slečnami na svojej jachte v Chorvátsku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu