Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Domové prehliadky u Kočnera: FOTO Zaistili jeho luxusné vozidlo, prehľadali aj Donovaly

Polícia vykonáva domové prehliadky u podnikateľa Mariana Kočnera. Zobraziť galériu (9)
Polícia vykonáva domové prehliadky u podnikateľa Mariana Kočnera. (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Elitné policajné komando včera prekvapilo ďalšou akciou. Polícia vykonala okolo dvadsať domových prehliadok v nehnuteľnostiach, ktoré sú spojené s osobou Mariana Kočnera. V jeho dome v Bernolákove otvárali trezor a z garáže domu na bratislavskej Kolibe krátko pred šiestou večer zaistili jeho luxusné auto.

Polícia zasahovala na niekoľkých miestach. Ako uviedla na sociálnej sieti, domové prehliadky vykonávala v spojitosti s násilnou trestnou činnosťou. V dome v Bernolákove polícia otvorila trezor, náradie si policajti podávali aj cez bránu v dome na Chrasťovej, ktorý oficiálne patrí jeho exmanželke Karolíne. Z domu krátko pred šiestou večer previezli a zaistili Kočnerove luxusné vozidlo Bentley. Informovala o tom TV Joj

V utorok prebiehajú domové
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Zaistené auto, otvorený trezor

Podľa informácií televízie krátko pred 18. prevážalo vozidlo odťahovej služby za policajného doprovodu podnikateľove luxusné auto. Kočnerove Bentley bolo počas policajnej razie v dome, kde býval s manželkou, zaparkované v garáži. Polícia mala zrejme namierené do Kriminalisticko-expertízneho ústavu. Čo bolo dôvodom zaistenia, polícia nekomentuje. „Okrem už zverejnených informácií, ktoré sme počas dňa verejnosti on-line poskytovali na oficiálnej facebookovej stránke, viac informácií v súčasnosti nie je možné poskytnúť,“ uviedol pre Topky hovorca policajného prezídia Michal Slivka.

Kočnerove luxusné Bentley (vľavo) včera zaistili.
Zobraziť galériu (9)
Kočnerove luxusné Bentley (vľavo) včera zaistili.  (Zdroj: Topky.sk/Jano Zemiar)

Elitné komando včera vykonalo niekoľko domových prehliadok. Išlo o prehliadky v súvislosti s násilnou trestnou činnosťou. Polícia zatiaľ oficiálne nepotvrdila, že by mali tieto domové prehliadky spojitosť s vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Podľa našich informácií však včerajšia akcia bola súčasťou operácie „News“, počas ktorej zadržali prvých štyroch podozrivých z vraždy novinára. Tomu, že by prehliadky mohli byť spojené s prípadom, nasvedčuje aj ich dôvod. Kočner je totiž stíhaný zatiaľ len pre majetkovú trestnú činnosť.

Kočner v garáži ukrýval
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Topky.sk/Jano Zemiar)

Obvinenie zatiaľ nepadlo

Prehliadky sa vykonali v dome v Bernolákove, v jeho nehnuteľnost na bratislavskej Kolibe, vo Five Star Residence a v Bonaparte. Podľa našich informácií polícia vykonala prehliadku aj v Kočnerovom apartmáne na Donovaloch. 

Domové prehliadky u Kočnera:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Domové prehliadky u Kočnera:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Kočner sa zúčastnil domovej prehliadky v Bernolákove. Takmer celý čas sedel s policajtami v aute. Neskôr však na niekoľko minút vošiel do domu a následne na to sa vrátil do auta. 

Domové prehliadky u Kočnera:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Po prehliadke ho polícia previezla späť do Leopoldova, kde je momentálne stíhaný väzobne. Polícia sa stále oficiálne nevyjadrila, či je Marian Kočner spájaný s vraždou Kuciaka a jeho partnerky. V prípade zatiaľ nepadlo žiadne obvinenie voči osobe Kočnera. Ten je momentálne stíhaný.

Kočner v garáži ukrýval
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Topky.sk/Jano Zemiar)

Viac o téme: AutoDonovalyBernolákovoDomové prehliadkyLynx komando
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu