Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pikantné VIDEO Fanúšik dostal jazýčkovú... Od superstaristu!

Odviazaný Adam Lambert vášnivo pobozkal fanúšika Zobraziť galériu (4)
Odviazaný Adam Lambert vášnivo pobozkal fanúšika

SYDNEY – Roztočil to na pódiu, ale aj tesne pod ním! Adam Lambert (28) ako jeden z najkontroverznejších spevákov súčasnosti si vo vzťahu k svojim fanúšikom už nekladie žiadne medze – jedného z nich vybozkával priamo na koncerte. Vraj si to môže dovoliť... Veď je homosexuál!

Odviazal sa ako nikdy doteraz! Hoci americký spevák o svojej sexuálnej orientácii hovoril otvorene od samého začiatku, ešte vždy dokáže prívržencov vlastnej hudby poriadne prekvapiť. Minulý týždeň tak urobil na jednom z vystúpení v rámci austrálskej časti svojho turné. Počas skladby sa nechal tak uniesť, že bez váhania zoskočil z javiska, aby si s fanúšikmi podal ruku... A jedného z nich vášnivo vybozkával na ústa!

Adam sa do povedomia verejnosti za veľkou mlákou dostal prostredníctvom speváckej súťaže American Idol, ktorá sa v našich končinách vysielala pod názvom Slovensko hľadá Superstar. Tmavovlasý metrosexuál sa aj napriek svojskému imidžu (alebo vďaka nemu?) prepracoval až takmer na samotný vrchol ôsmeho ročníka spomínaného formátu, keď skončil pre mnohých fanúšikov prekvapujúco, na druhom mieste. Odvtedy starostlivosti o zovňajšok venuje viac času ako žena, bez okolkov sa vyhlasuje za gaya a žne jeden úspech za druhým!

Aj keď je Adam vo svojom správaní na koncertoch maximálne spontánny, údajne by proti vôli fanúšika nikdy nič neurobil. „Ľudia, ktorých bozkávam, majú tú správnu iskru v očiach, znamenie. Nikdy by som sa nikomu nevnucoval,“ vysvetlil svoj postoj v istom rozhovore. A treba uznať, že muž pod pódiom sa jeho perám veľmi nezdráhal!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu