Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Päťdesiatnička Madonna sa vyzliekla: Provokuje v spodnej bielizni!

Madonna má aj po 50-tke vypracované telo Zobraziť galériu (10)
Madonna má aj po 50-tke vypracované telo

LOS ANGELES – Vzoprela sa času! Zdá sa, že popová kráľovná Madonna (51) objavila recept na to, ako zostať krásnou a sviežou celé desaťročia. Diétny režim a hodiny strávené v posilňovni sú zrejme na nezaplatenie – ako by inak mohla mať aj po 50-tke telo vyšportovanej sexice?!

Rebelka s krivkami diablice! Tak pôsobí najznámejšia speváčka sveta na zbrusu nových fotografiách v magazíne Interview. Dráždivé snímky v čiernobielom tóne má na svedomí dvojica fotografov Mert Alas a Marcus Piggott, ktorá sa pri snahe zachytiť Madonnin sexepíl nenechala dlho ponúkať. Umelci vyzliekli nestarnúcu hviezdu do spodnej bielizne a do rúk jej strčili krucifix!

Pekne tvarované ramená a brucho samá „tehlička“! Madonna sa už opäť nechala zvečniť v závideniahodnej forme, ktorú podčiarkla skromným outfitom – úplne si vystačila s čipkovanou podprsenkou a sieťovými pančuchami. Nie je to však len speváčkina vynikajúca figúra, čo tentoraz vyráža dych. Hoci do očí bijúca retuš býva u nej takpovediac pravidlom, tentoraz sa zásahu grafikov zrejme celkom vyhla – na brušku má totiž otlačený lem nohavičiek!

V rozhovore s režisérom Gusom Van Santom, ktorý je takisto súčasťou najnovšieho vydania spomínaného magazínu, sa hudobná hviezda rozrozprávala o svojich potulkách Afrikou, o najrôznejších projektoch, či o filme, v ktorom sa sama zhostila úlohy režiséra. Spevácku kariéru preto v týchto chvíľach odsúva na vedľajšiu koľaj a či ešte niekedy príde s novým albumom, netuší ani ona sama: „Momentálne nemám zmluvu na nahrávanie s nikým.“ Madonna, chystáš sa, nebodaj, do dôchodku? Veď ty na to rozhodne nevyzeráš!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu