Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Megan Fox v politike: Uťahuje si z Schwarzeneggera!

Megan Fox a Arnold Schwarzenegger Zobraziť galériu (11)
Megan Fox a Arnold Schwarzenegger

LOS ANGELES – Nebojí sa ničoho! Herečka Megan Fox (23) sa zrejme rozhodla, že nebude len peknou tváričkou. Chce dokázať, že sa v nej toho skrýva viac a zvláda nielen herectvo, ale aj politiku. A začala poriadne zhurta – zosmiešňovaním guvernéra a bývalej hviezdy akčných filmov, Arnolda Schwarzeneggra (62)!

Bude z nej druhá Hillary Clinton? Kto by si pomyslel, že sa práve táto sexi hviezdička pustí do politiky? Megan sa zrejme nechala nahovoriť svojím priateľom, hercom Brianom Austinom Greenom, na natočenie kriticko-vtipného videa s politickým podtextom. Herci v ňom bojujú proti znižovaniu rozpočtu pre školy a zosmiešňujú senátora Schwarzeneggera.

Megan sa v ňom ocitne v triede s množstvom detí a celkom zhrozená zisťuje, že na škole nemajú dostatok učiteľov, zdravotnú sestru, ba ani upratovačku! „Niet divu, že toľko z nás skončí vo väzení,“ konštatuje malá žiačka.

Štátny zamestnanec hádže do preplnenej triedy stále ďalšie deti. Keď krásna Megan namieta, odpovie jej: „Guvernér Schwarzenegger vyrastal v Rakúsku vo vojnových časoch, ani on nemal lavicu. A vyhral titul Mister Olympia. Osemkrát! Porozmýšľajte o tom.“ Tvorcovia scenáru si však veľa námahy asi nedali, keďže senátor sa narodil v roku 1947, teda dva roky po vojne a získal len sedem, nie osem spomínaných titulov.

Na záver Megan apeluje na ľudí, aby povedali „nie“ škrtom v rozpočte na úkor školstva. Kde má však zadĺžená Kalifornia nabrať peniaze, to neprezradila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu