Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce: Na pohreb sa prišiel rozlúčiť aj Jacksonov utajovaný syn!

Omer Bhatti a Michale Jackson Zobraziť galériu (4)
Omer Bhatti a Michale Jackson

LOS ANGELES - Po smrti kráľa popu vychádzajú na svetlo sveta nové skutočnosti. Hudobný mág má podľa všetkého štvrté dieťa, ktoré doteraz úspešne utajoval. Kto bol tajuplný mladík v prvej rade?

Dňa 7. júla sa na rozlúčke s jednou z najväčších hudobných hviezd objavil v prvej rade medzi rodinnými príslušníkmi aj verejnosti doposiaľ neznámy mladík. Miesto dostal tam, kde sedeli aj Michaelovi súrodenci.

Prítomnosť mládenca bola viac ako nápadná vzhľadom na to, že ostatné známe tváre, dôležité osobnosti a rodinní priatelia dostali možnosť sadnúť si až v ďalších radoch za Jacksonovskou rodinou.

Chlapec s veľkými čiernymi okuliarmi sa na Michaelovho najmladšieho syna Princa Michela Jacksona II prezývaného Blanket až nápadito podobal. Média teda začali okamžite pátrať po jeho identite.

Jedná sa o dvadsaťpäťročného Omera Bhattiho žijúceho v Nórsku. Omer bol donedávna považovaný za rodinného priateľa a obrovského fanúšika Michaela Jacksona, ktorý mu bol vzorom.

S kráľom popu netrávil veľa času, no zúčastňoval sa niektorých dôležitých sviatkov spolu s Michaelovými ostatnými deťmi, vrátane Vianoc v roku 1998.

Na testy potvrdzujúce otcovstvo bude musieť verejnosť ešte chvíľu počkať. Matka Omera Bhattiho, ktorá svojho času pracovala v Neverlande, sa k tejto problematike odmietla vyjadriť. Slová pre novinárov adresovala na zosnulého Michaela: „Bol kráľom popu. No pre nás bol niečím oveľa väčším.“

Šokujúce: Na pohreb sa
Zobraziť galériu (4)

 

Omer Bhatti: Utajený syn Michela Jacksona?

Jacksonove domáce video z roku 1998

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu