Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Objavilo sa VIDEO pápeža, ktoré malo zostať utajené: Zázrakom baví internet, všetko je inak!

Pápež František
Pápež František (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Pápež František stále udivuje svojich priaznivcov. Dokonca až tak, že mu niektorí chcú pripísať nadpozemské schopnosti a zázračné skutky. Takýto prípad sa mal stať aj na nedávnej návšteve Spojených štátov amerických.

Na Youtube začalo kolovať video, na ktorom Pápež predvedie akože nadprirodzené schopnosti a stiahne biely obrus na oltári jedným ťahom. Očaril tým prítomných biskupov, ktorí mu na znak uznania prikývnu. No video vyvolá u pozorného diváka otázky.

Pozrite si údajný čarovný ťah Pápeža

Pozornému oku však nemôžu ujsť nápadne čudné pohyby hlavy katolíckej cirkvi. Pri overení si zdrojov a dôkladnom prezretí rovnakého úkonu z iného videa je zrejmé, že predošlé video je umelo vytvorené. K dielu sa napokon priznala populárna americká moderátorka Ellen DeGeneres.

Ako dôkaz si pozrite toto video od 32. minúty

Pápež František odcestoval z americkej Filadelfie do Ríma po desaťdňovej návšteve Kuby a Spojených štátov. Lietadlo spoločnosti American Airlines s pápežom odštartovalo v nedeľu večer z filadelfského medzinárodného letiska niekoľko hodín po tom, ako František slúžil omšu pred státisícmi ľudí v centre mesta. Na letisku ho okrem iných vyprevádzal viceprezident USA Joe Biden s manželkou.

Nedeľňajšia omša bola posledným a najväčším podujatím počas šiestich dní, ktoré 78-ročný pápež strávil v USA, a vyvrcholením nabitej cesty, na ktorej tiež vystúpil pred oboma komorami Kongresu vo Washingtone i na pôde OSN v New Yorku. František dorazil do Spojených štátov po štvordňovej návšteve Kuby.

Pred odletom z USA sa pápež stretol s približne 400 predstaviteľmi Svetového stretnutia rodín, podporovateľmi a ďalšími dobrovoľníkmi, ktorí pomáhali organizovať jeho cestu do Filadelfie. František hovoril po anglicky, keď ďakoval tiež cirkevným lídrom a ďalším vo Washingtone a New Yorku za ich úsilie pri organizácii jeho tamojších pobytov.

Viac o téme: ZázrakHoaxPápežSpojené štáty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu