Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO, ktoré vyvolalo na internete dojemnú búrku: Krásny dôkaz, že láska kvitne vždy a všade!

Láska je skutočne zázračný cit. Zobraziť galériu (2)
Láska je skutočne zázračný cit. (Zdroj: Twitter)

BRATISLAVA - Kto hovorí, že romantika je mŕtva, mal by si povinne pozrieť nasledujúce video. Roztomilý starý pár všetkým na letisku v Los Angeles ukázal, že láska má svoje miesto v živote človeka v každom veku a mnohí mladí si len povzdychnú, že aj oni by niečo také chceli zažiť. Bohužiaľ, dočkajú sa len virtuálnej kytice k sviatku a srdiečkových emotikonov v ich profile na sociálnych sieťach.

S pribudújúcimi rokmi nemusí iskra vo vzťahu vždy len hasnúť. Je len na nás, či sa nám podarí plameň udržať, alebo to vzdáme a budeme pátrať po nejakom novom zdroji tepla. Určite je však vidina zotrvania v harmonickom manželstve s partnerom do staroby pre väčšinu ľudí oveľa lákavejšia, ako neustále hľadanie toho pravého.

V tomto smere by mohla ísť príkladom dvojica, ktorú si niekto tajne nahral na letisku. Starší pán čakal v príletovej hale na svoju vyvolenú, rovnako v dôchodcovskom veku, s kyticou kvetín v ruke. Trpezlivo vyčkával, kým podíde aj s kufrom na kolieskach k nemu, aby ju privítal bozkom a objatím.

Po zverejnení krátkeho videa na YouTube sa pod ním rozprúdila bohatá konverzácia a užívatelia hodnotili to, čo videli, vysoko pozitívne. Samozrejme sa však museli nájsť aj skeptici, ktorí pridali k milým komentárom aj trochu irónie. "Stavím sa, že podvádzal ju a cítil sa zle," uviedol jeden z cynikov.

Viac o téme: LáskaLetisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu