Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Odstrašujúce VIDEO: Toto sa stalo mladíkovi po 19 hodinách hrania počítačovej hry!

Wu Tai zomrel pravdepodobne od vyčerpania
Wu Tai zomrel pravdepodobne od vyčerpania (Zdroj: Foto: youtube)

ŠANGHAJ – Otrasné! 24-ročný Číňan vošiel do internetovej kaviarne, aby sa zabavil. Po 19-tich hodinách hry World of Warcraft vykašliaval krv, bledý spadol na zem a poslednýkrát vydýchol.

Wu Tai (†24) išiel do nemenovanej internetovej kaviarne v Šanghaji. Vtedy ešte netušil, že si s fanúšikmi populárnej série zahrá svoju poslednú fantasy hru.

Kamerový záznam zachytil, ako sedí mladík pred počítačom, náhle sa obráti a silno kašle. Zábery potvrdzujú, že Číňan tak urobil niekoľkokrát. "Zrazu som počul, ako zastonal. Keď som sa otočil, videl som, čo sa stalo. Bol veľmi bledý a vyzeral nesvoj," cituje zdeseného hráča Hsina Loa (20) britský denník Daily Mail. Ako dodal, Wu si utieral ústa vreckovkou, na ktorej bola vykašľaná krv. Pýtal sa ho, či je v poriadku, nebohý muž odpovedal, že sa cíti lepšie a bude ok.

Wu sa od hrania nedokázal odlepiť, aj keď už čakal na záchranku. "Zavolal som sanitku, zatiaľ čo môj priateľ išiel privolať pomoc od zamestnancov. Keď sme čakali, zomrel nám pred očami, nedokázali sme nič urobiť," opísal Hsin. Záchranári sa muža po príchode usilovali oživiť, žiaľ, už mu nedokázali pomôcť. "Pitva určí príčinu smrti. Nepochybujeme, že jeho hranie na počítači a 19 hodín bez odpočinku prispelo k smrti," povedal hovorca polície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu