Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Cecília (34) tvrdí, že ju napadol duch: Ako dôkaz ukázala toto strašidelné VIDEO!

Pri páde utrpela zranenie hlavy
Pri páde utrpela zranenie hlavy (Zdroj: YouTube)

SANTIAGO - Do nemocnicu ju priviezli so zranením hlavy po drsnom páde, ktorý si nevie vysvetliť. Cecília je presvedčená, že ju musela napadnúť nejaká nadprirodzená bytosť. Ako dôkaz lekárom ukázala video.

Juhoameričanka Cecília Carrasco z Čile išla práve okolo recepcie k právnikovi, keď ju zrazu niekto alebo niečo pritlačilo k zemi. „Tvrdo som narazila na zem hlavou a museli ma hospitalizovať v nemocnici, kde som sa liečila tri dni. Ešte stále nemôžem ísť do práce,“ sťažuje sa 34-ročná žena, ktorá sa z desivého pádu ešte nespamätala a bojí sa vyjsť z domu.

„Keď som pozrela smerom k recepčnej, pocítila som, ako ma sotili niečie ruky. Po páde na zem som však nikoho nevidela a myslela som si, že utiekol,“ povedala vyľakaná Cecília a po vzhliadnutí videa onemela od strachu. Na videu totiž nie je žiadna osoba, ktorá by ju sotila.

Aj recepčná, ktorá video poskytla zranenej žene, tvrdí, že pri nej nikto nebol. Napriek tomu, že Cecília nikdy neverila na duchov a nebála sa paranormálnych javov, teraz sa bojí aj vlastného tieňa, uviedol Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu