Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Fyzikár dostal od mladíka výprask kvôli mobilu: Učiteľ na FOTO márne prosil o pomoc žiakov!

Hodina fyziky pripomínala hodinu karate! Zobraziť galériu (2)
Hodina fyziky pripomínala hodinu karate! (Zdroj: YouTube)

NEW JERSEY - Povolanie učiteľa môže byť naozaj otravné, navyše aj nebezpečné. Učiteľ fyziky zabavil svojmu žiakovi mobilný telefón, ale študent si ho násilne vypýtal späť. Zápas o mobilný telefón sa odohrával priamo pred zrakmi ostatných študentov. Učiteľ sa ani nebránil!

Učiteľ sa najprv snažil mladíka ignorovať, ale ten ho objal okolo pása a potom zrazil k zemi. Ostatní žiaci sa dlhý čas len prizerali, kým sa jeden z nich vybral 62-ročnému učiteľovi na pomoc. Mladík (16) na učiteľa kričal, aby mu vrátil mobilný telefón. To, čo nasledovalo potom, pripomínalo hodinu karate.

„Pripadá mi to tak, že učiteľ sa pri útoku ani nebránil,“ povedal učiteľ na dôchodku Lee McNulty z rovnakej školy, ktorý kritizoval násilie a neporiadok v škole. „Video ukazuje, ako veľmi sa učitelia boja o prácu,“ stroho dodal.

Fyzikár dostal od mladíka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Študenti majú podľa vedenia školy dovolené používať mobilný telefón počas vyučovania na študijné účely, ale učiteľ im ich môže zabaviť v prípade, že mobily používajú napríklad na zábavu.

„Je veľkým problémom, že v dnešnej spoločnosti si študenti myslia, že môžu v škole vztiahnuť ruky na seba aj na učiteľov,“ komentoval Jonathan Hodges, bývalý člen školskej rady. „Keď som hľadal to video na internete, našiel som nespočetne veľa videí s napadnutými učiteľmi,“ dodal Hodges.

Vedenie školy potvrdilo, že proti útočiacemu študentovi bolo podané trestné oznámenie a bol vylúčený zo školy. Krátko po útoku ho zadržala polícia. Informáciu priniesol spravodajský portál News.com.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu