Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna Ruska (19) valcuje internet: Bizarná angličtina a príbeh o milencovi (68)!

Ruská modelka Oľga má naozaj zlú angličtinu, no práve to baví najviac. Zobraziť galériu (2)
Ruská modelka Oľga má naozaj zlú angličtinu, no práve to baví najviac. (Zdroj: YouTube)

PARÍŽ - Ťažko povedať, či je nasledujúce nahrané video založené na nejakej skutočnej udalosti, každý, kto ho ale videl, sa úprimne smeje. Krásna hlavná hrdinka vymysleného príbehu sa volá Oľga (19) a údajne pochádza z Ruska, no podstatné je, že našla pravú lásku. Vo Francúzsku sa iba pred piatimi týždňami zoznámila s Jean-Lucom, no šťastný párik už rozmýšľa o svadbe.

Nenechajte sa odradiť zlou angličtinou, Oľga ponúka úplne iný pohľad na svet. Jean-Luc je už síce na dôchodku, veď má 68, no kedysi pracoval vo finančníctve. „Najdôležitejšia je láska. Povedal mi, že som veľmi jedinečná a že ma veľmi ľúbi a chce si ma vziať, samozrejme,“ vysvetľuje Oľga na videu. Nie je si však svadbou istá, keďže sa s Jean-Lucom pozná len päť týždňov, no na druhej strane, získala by víza.

Ruská modelka Oľga má
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

V skutočnosti ide o komediantku, ktorá si hovorí Sand Van Roy. Sand sa živí aj modelingom, takže je pravdepodobné, že sa s podobným prípadom slečny túžiacej po peniazoch a vízach stretla osobne. Jej paródia je každopádne veľmi vydarená, rovnako pobaví aj zlá úroveň angličtiny a to, že o sebe hovorí v tretej osobe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu