Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nechutné VIDEO vyvolalo úžas celého sveta: Mužovi z brucha vytiahli živú rybu!

Už nikdy viac žiadna ryba!
Už nikdy viac žiadna ryba! (Zdroj: YouTube)

LONDRINA - Keď brazílskemu mužovi z čreva chirurgovia vyberali úhora, ktorý dorastá až do dĺžky 125 cm, operáciu so smiechom sledoval zdravotný personál celého oddelenia. UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre neplnoletých divákov a osoby s citlivou povahou.

Operovaný muž sa nahneval a na nemocnicu podal sťažnosť, pretože video jeho operácie sa bez dovolenia začalo šíriť na internete. Každého, prirodzene, zaujímalo, ako sa táto „beštia“ dostala do mužových útrob. Podľa lekárov sa jej podarilo nejako zavŕtať do jeho tela.

Na videu je jasne vidieť, ako sa ryba počas operácie v nemocnici Hospital Universitário hýbe a po zákroku bola údajne usmrtená. „Táto je kvôli dejinám,“ povedal jeden z lekárov, ktorý fotografoval kurióznu operáciu. V pozadí operácie sa ozýval smiech aj jasot, čo muža po operácii pobúrilo. Aktuálne je na chirurgickom oddelení v nemocnici zakázané používať mobilné telefóny.

Nie je to však jediný prípad, keď lekári niekomu vo vnútornostiach našli živého úhora. Pred rokom trpel podobným problémom 39-ročný čínsky muž, ktorého kilogramový úhor meral 50 cm!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu