Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO na policajnej stanici straší duch: Muži zákona sa nevedia ubrániť!

Záhadná postava sa pohybuje v priestoroch policajnej stanice
Záhadná postava sa pohybuje v priestoroch policajnej stanice (Zdroj: Foto: youtube)

ESPAŇOLA – Policajti z Nového Mexika sú v šoku. Zábery z bezpečnostnej kamery zaznamenali podivné pohyby. Muži zákona sa domnievajú, že na ich stanici straší duch. Dokonca uviedli, že často majú pocit, akoby im niekto dýchal na krk, pritom nikoho nevidia. Pozrite si video.

Na záberoch jasne vidieť pohybujúci sa čudesný tieň, ktorý náramne pripomína ľudskú postavu. Duch sa prechádza v zabezpečených priestoroch policajnej stanice, do ktorých nemá nikto prístup.

Ako informuje denník The Telegraph, podivný tieň si všimol dôstojník Karl Romero. Nahlásil, ako sa niekto neznámy prechádza po parkovisku pred stanicou. "Najskôr som si myslel, že je to mucha alebo nejaký motýľ, no potom som uvidel nohy. Bol to človek, ale nie skutočný. Bol to duch," cituje dôstojníka denník.

Policajti z mesta Espaňola v Novom Mexiku sú však v šoku. K záhadnému prípadu nedokážu nájsť logické vysvetlenie. Bez otvorenia brány sa totiž nikto nemôže dostať dnu ani von. Technickú chybu vylučujú. "Niektorí kolegovia cítili, ako by im niekto dýchal na krk, keď pracovali v kancelárii," dodal Karl a zároveň priznal, že niekedy na policajnej stanici počujú aj divné neidentifikovateľné zvuky.

Duch na policajnej stanici
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu