Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO geniálnej príučky: Arogantného Rusa vytrestal ukrajinský policajt!

Ukrajinský policajt si hravo poradil s drzým Rusom
Ukrajinský policajt si hravo poradil s drzým Rusom (Zdroj: YouTube)

KYJEV - Arogancia býva niekedy potrestaná, a to väčšinou vtedy, keď si človek myslí, že sa mu nemôže nič stať. To je prípad dvojice ruských oligarchov, ktorí sa rozhodli navštíviť susednú Ukrajinu a boli presvedčení, že ich rýchlu jazdu zamaskujú za historku o cudzincoch. Spoliehali sa na to, že ukrajinská polícia ich nebude môcť pokutovať, lebo sa s nimi nebudú vedieť rozprávať v cudzom jazyku.

Keď ich zastavili, vodič sa tváril, že nepozná iný jazyk ako anglický. Prvý z dvojice policajtov sa snažil využiť medzinárodné slovo „document“, čo však arogantný vodič ignoroval bez zaváhania. Potom sa však na scéne objavil druhý policajt, ktorý bol, nielen jazykovo, omnoho zdatnejší.

Pánov požiadal o doklady, tie mu však nechceli dať. Najprv sa tvárili, že u „nich doma“ neexistuje žiadne obmedzenie rýchlosti. Keď s tým nepochodili, skúsili inú taktiku. „Máte nejaké dôkazy o tom, že sme prekročili rýchlosť?“ pýtal sa policajta spolujazdec mimo záberu kamery. „Áno, máme. Vodičský preukaz, prosím,“ trval na svojom starší inšpektor.

Vodič sa následne správal, akoby policajtovi stále nerozumel. Muž zákona ale konal trpezlivo a opätovne vyzval muža, aby mu dal doklady. Poslednej slamky sa chytil spolujazdec a opäť skúsil starú taktiku: „My nemáme žiadne obmedzenie rýchlosti v naše krajine.“ Nasledovala otázka, odkiaľ muži pochádzajú. „Zo Švajčiarska,“ odpovedal vodič.

Potom ich ukrajinský policajt umlčal nadobro: „Ja viem, že vo Švajčiarsku je rýchlostné obmedzenie 50 kilometrov za hodinu.“ Na to mu vodič neochotne podal vodičský preukaz: „Oho, Ruská federácia,“ začal sa usmievať schopný Ukrajinec.

Rusa uzemnil ukrajinský policajt

Napriek tomu, že video má už dva roky, v týchto dňoch sa začalo opätovne objavovať na viacerých sociálnych sieťach. V aktuálnej napätej situácii medzi Ruskom a Ukrajinou sa ktosi rozhodol, že dokáže, že Ukrajina sa nemá za čo hanbiť a že za aroganciu Rusko určite raz zaplatí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu