Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľké pátranie po krásnej Slovenke: Holanďan sa zamiloval do Andrey, poznáme koniec príbehu!

Marnix túži Andreu nájsť čo najskôr Zobraziť galériu (2)
Marnix túži Andreu nájsť čo najskôr (Zdroj: YouTube)

AMSTERDAM - Láska nepozná hraníc a mladá láska je vždy trošku šialená. Svoje o tom vie aj Holanďan Marnix, ktorý sa zaľúbil na festivale Balaton Sound v Maďarsku do Slovenky. S Andreou sa zoznámil vďaka tancu a nechal jej na seba aj kontakt, keď sa však v ten úžasný deň rozišli každý svojim smerom, uvedomil si, že jej dal zlé číslo. Zo smútku sa išiel pominúť, tak mu v lietadle napadla skvelá vec.

Vytvoril na YouTube video, v ktorom vysvetľuje svoj omyl. Dúfa, že sa mu s pomocou ostatných podarí Andreu vypátrať. Takmer na každej sociálnej sieti má svojich fanúšikov. Každý si pri jeho príbehu zaspomínal na svoju mladosť a snaží sa Marnixovi pomôcť. 

Svoj príbeh porozprával aj na stránke na Facebooku, aby tak zvýšil šance na jej nájdenie a založil aj vlastnú stránku http://letsfindandrea.com/, na ktorej všetkých vyzýva, aby mu pomohli "dať láske druhú šancu".

Marnix hľadá Andreu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Tento príbeh sa však neskončí šťastne. Marnix aktualizoval stránku na Facebooku a oznámil, že dostal súkromnú správu od hľadanej: "Andrea mi povedala, že má priateľa. Mám podozrenie, že mi to nebolo súdené, najprv som jej dal zlé číslo a keď som ju našiel, vyzerá to, že má priateľa. Smola, hádam... Chcem všetkým poďakovať za podporu v posledných dňoch, nakoniec ste z toho spravili zábavnú jazdu!!"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu