Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čo robí kuriér, keď sa nikto nedíva: Usvedčujúce VIDEO, ktoré naštrbí vašu dôveru!

Tak toto naozaj nahnevá
Tak toto naozaj nahnevá (Zdroj: YouTube)

GEORGETOWN - Keby lenivosť kvitla... Ak si aj vy zvyknete priplatiť za kuriérske služby, aby ste mali istotu, že váš balík dorazí na adresu v stopercentnom stave, nasledujúce zábery vás určite nepotešia. Zachytávajú totiž kuriéra, ktorý sa v domnienke, že ho nikto nevidí, poriadne vyšantil na krehkých balíkoch pre zákazníka.

Na videozázname vidieť, ako pred rodinným domom zaparkuje auto s kuriérom. Ten bez toho, aby čo i len vytiahol päty z auta, "doručuje" balíky po svojom. Škatule s krehkým a nelacným obsahom vyhadzuje jednu po druhej priamo von z okienka. Keď si majiteľ Tarry Smith zábery z bezpečnostnej kamery prezrel, nemohol veriť vlastným očiam. V jednom z balíkov bola totiž aj elektronika v hodnote 400 dolárov (takmer 300 eur).

"Kamery zachytávajú zločinca, nie kuriéra. Hádzať balíky z auta je trochu šokujúce. Aj keby nezazvonil, čo by sa mu stalo, keby prešiel tých 4-5 krokov ku dverám?" povedal pre ABC36. Smith sa už sťažoval na miestnej pošte, ktorú správanie zamestnancov šokovalo. Smithova manželka medzitým videozáznam zavesila na internet.

"Je to veľké sklamanie. Toto nie je spôsob, akým sa snažíme poskytovať služby našim zákazníkom," uviedla vo vyhlásení miestna pošta, ktorá sa prisľúbila, že záležitosť prešetrí a prijme opatrenia voči konkrétnym zamestnancom.

Lenivý kuriér

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu