Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO, ako si policajti dokazujú silu: Striedajú sa pri mlátení opilca v putách!

Policajti sa s mužom nemaznali
Policajti sa s mužom nemaznali (Zdroj: YouTube)

BRČKO - Neprehnali to? Bosnu a Hercegovinu začiatkom týždňa šokovalo video kolujúce internetom, ktoré zachytáva na prvý pohľad brutálne vyzerajúci policajný zásah proti opilcovi v centre mestečka Brčko. Kompetentní teraz prešetrujú, či zasahujúci muži zákona prekročili svoje právomoci, alebo údery päsťami striedané kopancami považujú za adekvátny zákrok.

Video surového zásahu na ulici zavesil na server Youtube neznámy svedok, ktorý ho opísal ako hanbu bosnianskej polície. Incident sa odohral na pešej zóne v centre mesta Brčko, kde zadržaný muž spal v odparkovanom aute. Strážcovia zákona ho najprv z neho vytiahli a odviedli do svojho služobného.

Avšak po tom, čo ho spútali a natlačili na zadné sedadlo, si neodpustili pár rán päsťami. "Policajti muža trýznili napriek tomu, že mal putá a nekládol odpor," píše sa v komentári pod nahrávkou. Po niekoľkých ranách od strážnika k autu pribehol aj jeho kolega a zopárkrát si ešte do zadržaného kopol. Až potom spokojne zabuchli dvere a odfrčali na okrsok.

Zadržaný muž sa priznal, že bol opitý a v aute zaspal. Po tom, čo sa zábery očividne nezmyselného mlátenia dostali na verejnosť, polícia sa prisľúbila, že konanie jej príslušníkov preverí, píše Dnevni avaz.   

Policajná bitka v Bosne

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu