Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Jedna z najsexi žien sveta: Preboha, na tejto FOTO je fakt ona?!

Adriana Lima Zobraziť galériu (6)
Adriana Lima (Zdroj: TASR)

BRAZÍLIA - Jedna z najkrajších žien sveta má dnes 40 rokov. Napriek tomu Adriana Lima nestráca na príťažlivosti. No aj supermodelky mávajú občas horšie dni...

Adriana Lima sa narodila 12. júna 1981. Hoci ako malé dievča vyhrala viacero školských súťaží krásy, modelkou nechcela byť. Snívala o kariére pediatričky. Keď však kamarátka chcela skúsiť modeling a potrebovala podporu, Adriana sa do toho zapojila s ňou. Ako 15-ročná vyhrala súťaž "Supermodel of Brazil", vo svetovom finále skončila druhá. 

Galéria: Adriana Lima

Krátko nato sa odsťahovala do New Yorku a podpísala svoju prvú modelingovú zmluvu. Na móle sa po prvý raz objavila v septembri 1997, z titulnej stránky ženského magazínu prvýkrát svietila jej tvár o rok neskôr. Medzi rokmi 1999 a 2018 pôsobila ako anjelik Victoria’s Secret. 

Adriana Lima
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Niet pochýb, že Adriana patrí k tým najkrajším a najsexi ženám sveta. V roku 2006 sa stala piatou najlepšie platenou modelkou, neskôr poskočila na štvrté miesto. V roku 2014 už bola na druhej priečke.

Ako sa vyjadril jeden z fotografov, Lima je veľmi priateľská a bezprostredná, keď sa však dostane do žiary reflektorov, zrazu je z nej absolútne výnimočná osoba. Aj takáto kráska však zrejme máva horšie dni. Hoci na svojom profile na sieti Instagram občas zverejní fotky bez mejkapu, vždy na nich vyzerá výborne. Keď ju však fotografi v roku 2019 pristihli s novým priateľom Emirom Uyarom, bolo len ťažké veriť, že žena so šiltovkou je naozaj tá supersexi modelka. 

Adriana Lima
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Adriana si svoje súkromie stráži, no predpokladá sa, že s tureckým milionárom randí doteraz. V minulosti patrili medzi jej partnerov napríklad aj speváci Lenny Kravizt či Justin Bieber. 

S bývalým manželom, basketbalistom Markom Jarićom, má dve dcéry. Valentina sa narodila v novembri 2009 a Sienna v septembri 2012. 

Viac o téme: Adriana Lima
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu