Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najťažšie chvíle hviezdy zo Scary Movie: Na tento deň nikdy nezabudne!

Anna Faris Zobraziť galériu (17)
Anna Faris (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Strach a obavy! Takéto pocity prežívala Anna Faris, keď sa v roku 2012 vypýtal na svet jej synček Jack. Hviezda komédie Scary Movie a dnešná oslávenkyňa ho totiž priviedla na svet predčasne.

Anna Faris sa narodila 29. novembra 1976. Jej rodičia ju už od útleho detstva podporovali v ceste za snom stať sa herečkou. Účinkovala v rôznych reklamách a ako 9-ročná predviedla svoj talent v Seattle Repertory Theather.  

Anna Faris ako malé dievčatko.
Zobraziť galériu (17)
Anna Faris ako malé dievčatko.  (Zdroj: Instagram)

Pred kamerami sa prvýkrát objavila v roku 1991 v televíznom filme Deception: A Mother´s Secret. Väčšia úloha prišla v roku 2000 v horore Alej milencov a obľúbenej komédii Scary Movie. Účinkovala aj v ďalších pokračovaniach a prišli tiež ďalšie ponuky. Spomenúť možno filmy Skrotená hora, Mamičkin maznáčik, Diktátor, či 22 Jump Street. Zahrala si v seriáli Priatelia a Vincentov svet. Mala tiež vlastný sitcom s názvom Mama.  

Anna Faris vo filme Scary Movie.
Zobraziť galériu (17)
Anna Faris vo filme Scary Movie.  (Zdroj: Dimension Films)

Čo sa týka súkromia, prvýkrát sa vydávala v roku 2004 za herca Bena Indru. Dvojica spečatila svoju lásku svadbou po 11 rokoch randenia. V roku 2008 ich súd rozviedol. V tom čase bola už zamilovaná do svojho druhého muža - Chrisa Pratta. Za neho sa vydala v lete 2009 a tvorili ozaj sympatický pár.

Anna Faris a Chris Pratt tvorili sympatický pár.
Zobraziť galériu (17)
Anna Faris a Chris Pratt tvorili sympatický pár.  (Zdroj: SITA)
 

Dvojici sa v auguste 2012 narodil synček Jack. Na svet sa však vypýtal o deväť týždňov skôr. Tehotná Anna sa v noci zobudila na to, že jej odtiekla plodová voda. „Zobudila som sa a celá posteľ bola mokrá. Napriek tomu, že som cítila, že tá tekutina vychádza z mojej vagíny, ovoňala som ju, aby som sa uistila, či to nie je moč,” šokovala otvorenosťou v jednom z rozhovorov slávna blondínka. „Bol to veľký šok a mne sa zrazu zmenil celý svet. Prepadol ma veľký strach. Predstava, že by moje dieťatko prišlo na svet o dva mesiace skôr, bol desivá,” dodala.  

Chlapček, ktorému dvojica dala meno Jack, mal viacero komplikácií. Pár dní po narodení mu krvácal mozog a bolo nevyhnutné, aby podstúpil viacero operácií. Dnes má problém so zrakom a slabšie svaly na nohách, ale je povaźovaný za zdravé dieťa. 

Anna Faris priviedla svojho synčeka na svet 9 týždňov pred termínom pôrodu.
Zobraziť galériu (17)
Anna Faris priviedla svojho synčeka na svet 9 týždňov pred termínom pôrodu.  (Zdroj: Instagram)

Aj keď Annu a Chrisa táto skúsenosť zblížila, ich cesty sa napokon s odstupom času rozišli. Rozviedli sa v roku 2018. Pratt je momentálne ženatý so Schwarzeneggrovou dcérou - Katherine, ktorá mu pred troma mesiacmi porodila dcérku. 

Faris je šťastná po boku kameramana Michaela Barretta, s ktorým sa vo februári tohto roka zasnúbili. 

Anna Faris so svojim súčasným partnerom.
Zobraziť galériu (17)
Anna Faris so svojim súčasným partnerom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Anna Faris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu