Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Videli ste ho niekedy oholeného? Takto vyzerá slovenský herec bez brady!

Martin Mňahončák Zobraziť galériu (11)
Martin Mňahončák (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Obľúbený slovenský herec Martin Mňahončák je svojim fanúšikom známy najmä s bradou, alebo jeho tvár pokrýva aspoň mierne strnisko. Videli ste ho už niekedy dohladka oholeného?

Martin Mňahončák sa narodil 28. septembra 1977. Na základnej škole bol členom divadelného krúžku, herectvo však nevnímal ako svoje budúce povolanie. „V detstve som menil svoje povolania podľa nálady. Raz som chcel byť policajtom, inokedy mechanikom a nastavovačom strojov,“ uviedol kedysi pre Korzár.

Namiesto na konzervatórium, ktoré mu odporúčala učiteľka, išiel na strednú priemyslovku. Až pri výbere vysokej školy mu napadlo skúsiť VŠMU. Dokonca sa stavil so spolužiakom, že sa tam dostane. Vzali ho na druhý pokus. 

Videli ste ho niekedy
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Po škole pôsobil na voľnej nohe, neskôr spoluzakladal Túlavé divadlo. Hosťoval v SND, aj v Divadle L + S. Istý čas pôsobil v Moravskom divadle v Olomouci. 

V roku 1999 hral vo svojom prvom filme Klietka, neskôr účinkoval aj v snímkach Povstanie či Viditeľný svet. Od roku 2004 pôsobí v seriáloch. Zahral si napríklad v Ordinácii v ružovej záhrade, Keby bolo keby, Odsúdených, Dr. Ludskom, Búrlivom víne, Sestričkách alebo v Hniezde. 

Mňahončák je ženatý a s manželkou Katkou má dve deti. Fanúšikovia ho zvyčajne vidia s bradou alebo so strniskom na tvári. „Tak mi bradu urobili. Nevadí. Šikovní ľudia. Ráno oholený a na obed...” prezradil fanúšikom pred týždňom na sieti Instagram. 

Videli ste ho niekedy
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram MM)

A mnohým určite napadlo, že nahladko oholeného ho ešte asi ani vôbec nevideli. Herec záber s oholenou tvárou pred maskovaním nepripojil, ale na jeho profile sa dá nájsť jeden jediný príspevok, kedy sa ukázal bez akéhokoľvek ochlpenia. Aha, pozrite: 

Videli ste ho niekedy
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram MM)

Viac o téme: Martin Mňahončák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu