Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jediný zajačik v jej posteli: K Belohorcovej milencom patrí aj tento známy slovenský futbalista!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Instagram ZB)

BRATISLAVA - Je to neuveriteľné, ale najznámejšia slovenská učiteľka sexu dnes slávi 45 rokov. Dnes je z nej usadená šťastná mamina a manželka, jej posteľou však prešli viacerí známi muži. Dokonca aj mladý futbalista, ktorý je v podstate jej jediným verejne známym zajačikom.

Zuzana Belohorcová sa narodila 24. februára 1976. Študovala operný spev na konzervatóriu, no tomuto povolaniu sa nevenovala. verejnosť ju pozná ako hlásateľku verejnoprávnej televízie, neskôr sa z nej stala moderátorka. 

Galéria: Zuzana Belohorcová na archívnych záberoch

V televízii Markíza začínala na poste hlásateľky počasia, neskôr moderovala erotickú reláciu Láskanie. Na Nove uvádzala rovnako zameraný program Peříčko. 

Známa je aj ako moderátorka reality šou Big Brother, kde sekundovala Vilovi Rozborilovi. 

Zuzana Belohorcová a Vilo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR)

Okrem toho sa objavila v divadelnej hre Totálne mimo, účinkovala v dvoch filmoch a v českom seriáli Ošklivka Katka si zahrala samu seba. 

Najnovšie ukáže svoje spevácke schopnosti v šou Tvoja tvár znie povedome, ktorá sa práve nakrúca. 

Jediný zajačik v jej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Dlhé roky bol pre verejnosť zaujímavý Zuzanin milostný život. Zvyčajne totiž chodila so staršími a zabezpečenými mužmi, napríklad s Romanom Deákom, Jozefom Vajdom, Jozefom Svobodom, Marekom Dospivom, novinári ju kedysi dokonca v noci nachytali vo vile Borisa Kollára, ktorý tvrdil, že mu len niečo priniesla. 

Medzi týmito mužmi najviac vyčnieva bývalý futbalista Filip Šebo, ktorý je od moderátorky o 8 rokov mladší. A to úplne presne - obaja totiž oslavujú narodeniny v rovnaký deň. „Zuzana Belohorcová a Filip Šebo si Vám dovoľujú oznámiť, že po dlhšej intenzívnej známosti spoločne... oslávia narodeniny,” znela napríklad pozvánka na párty k bondínkinej tridsiatke. Dnes má Zuzana 45 a Filip 37 rokov. 

Zuzana Belohorcová a Filip
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR)

Šťastie nakoniec našla Belohorcová s Vlastimilom Hájekom, s ktorým sú približne v rovnakom veku. Majú spolu dcéru Salmu a syna Nevia. Roky žili v Miami, nedávno sa presťahovali do Španielska. 

Jediný zajačik v jej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram ZB)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu