Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Takto teraz vyzerá FEŠI z Gilmoriek: Och, daj tie fúzy preč!

Milo Ventimiglia Zobraziť galériu (5)
Milo Ventimiglia (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES - Keď sa Milo Ventimiglia objavoval v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov, určite zlomil srdce nejednej dievčine. No odvtedy už utieklo takmer 15 rokov a fešák účinkoval vo viacerých filmoch aj ďalších seriáloch. Od roku 2016 účinkuje v projekte Toto sme my, kde má trochu zmenený imidž.

Milo Ventimiglia sa narodil 8. júla 1977 v Kalifornii. Má vrodenú chybu – poškodené nervy spôsobili, že nedokáže ovládať ľavú stranu úst, je nepohyblivá podobne ako u Sylvestra Stalloneho, s ktorým sa stretol vo filme Rocky Balboa. Zahral si tam jeho syna.  

Sylvester Stallone a Milo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: MGM)

Galéria: Milo Ventimiglia

Na škole sa venoval wrestlingu aj divadlu a práve umenie si vybral, keď sa rozhodoval o štúdiu na univerzite. Ako 18-ročný sa začal objavovať vo filmoch a seriáloch v malých rolách, známym sa stal vďaka úlohe Jesseho v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov. Objavoval sa tam od roku 2001 do roku 2006. 

Milo Ventimiglia a Alexis
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Warner Bros.)

Neskôr účinkoval v známom seriáli Hrdinovia ako Peter Petrelli. V niekoľkých animovaných marvelovkách prepožičal hlas Wolverinovi. 

Posledných pár rokov hrá v seriáli Toto sme my, kde už nijako nepripomína sladký idol dievčat. Nepodpísali sa na ňom len roky, ktoré vôbec neboli kruté, ale najmä zmena imidžu. Fúzy s briadkou nie sú pre Mila úplne to pravé. 

Milo Ventimiglia
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ctv)

Milo Ventimiglia
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter MV)

V osobnom živote bol spojený so svojimi seriálovými kolegyňami Alexis Bledel (Ženy z rodu Gilmorovcov) aj Hayden Panettiere (Hrdinovia). Naposledy randil s istou Kelly Egarian, no súkromie si stráži tak, že nikto nevie, či sú ešte spolu. 

Viac o téme: Milo Ventimiglia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu