Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bondovo dievča ohúri bez šiat i mejkapu: FOTO ako dôkaz!

Eva Green Zobraziť galériu (8)
Eva Green (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Jednoducho dokonalá! Taká je dnešná oslávenkyňa Eva Green (40), ktorú okrem iného preslávilo aj účinkovanie v bondovke Casion Royale. Zmyselná Francúzka nemá problém predviesť sa pred kamerami úplne nahá. Okrem božských kriviek však zaujme aj krásnou tvárou. Veď, pozrite!

Eva Green sa narodila 5. júla 1980 v Paríži ako prvá z dvojičiek. Jej sestra Joy prišla na svet o dve minúty neskôr. Matka Marléne Jobert sa živila ako herečka a speváčka, otec Walter Green bol zubárom a príležitostným hercom. Zaujímavé je, že celý svet ju pozná ako výraznú tmavovlásku. Jej prirodzená farba vlasov je však tmavšia blond. 

Galéria: Eva Green vo filmoch
Treba dodať, že je zrejme úplne jedno, aký účes Eva nosí. Oveľa viac sa v jej prípade hovorí o brutálnom sexepíle a odvahe predviesť sa pred kamerami v plnej paráde. Urobila tak už ako 23-ročná v počine Dreamers. A s filmovou erotikou a posteľnými scénami nemala problém ani v mnohých iných filmoch. Spomenúť možno 300:Vzostup impéria, Sin City, Penny Dreadful, Camelot, Tatler, či drámu Proxima, ktorá mala premiéru minulý rok. 

Eva Green vo filme Dreamers.
Zobraziť galériu (8)
Eva Green vo filme Dreamers.  (Zdroj: HanWay Films)

Eva Green v počine Proxima.
Zobraziť galériu (8)
Eva Green v počine Proxima.  (Zdroj: profimedia.sk)

Aj keď Green nemá problém ukázať pred kamerami všetko, svoje súkromie si úzkostlivo stráži. O jej milostnom živote sa takmer nič nevie a ona sama sa prezentuje ako pomerne nudný človek.

Sociálnym sieťam sa vyhýba a na červenom koberci je vždy dokonalá. Vidieť Evu bez výrazného červného rúžu na perách nie je časté. Paparazzom sa ju však v minulosti podarilo zvečniť aj nenalíčenú. Zrejme nám dáte za pravdu, že aj bez príkras je krásna.

Takto vyzerá Eva Green bez mejkapu.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Eva Green bez mejkapu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Eva Green
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu