Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zuzana Fialová pred takmer 30 rokmi: Aha, aké neviniatko!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zuzana Fialová je známa svojím temperamentom a otvorenosťou. Zvyčajne jej je takzvane "všade plno", keď je súčasťou nejakej spoločnosti, nedá sa prehliadnuť. Čerstvo dospelá však vyzerala ako stelesnené neviniatko.

Zuzana Fialová sa narodila 17. mája 1974, je dcérou známeho horolezca Ivana Fialu. Vyštudovala na konzervatóriu hudobno-dramatický odbor a v tomto smere pokračovala na VŠMU. Ešte ako študentka si zahrala v SND Shakespearovu Júliu. V národnom divadle už pôsobí viac ako 20 rokov, vytvorila tam množstvo postáv výrazných a silných žien.

Galéria: Zuzana Fialová vo filmoch a seriáloch

Na prelome 80. a 90. rokov začala účinkovať v televíznych filmoch. V snímke Najdúch si napríklad zahrala ako 18-ročná, o rok neskôr sa ukázala v dráme Prípad na vidieku. V tom čase by asi málokto povedal, že to bude jedna z najtemperamentnejších slovenských herečiek. 

Zuzana Fialová pred takmer
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Zuzana Fialová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Zuzana je dnes známa zo seriálov Panelák, Ordinácia v ružovej záhrade, Nikdy nehovor nikdy, Kriminálka Staré Mesto či Delukse. Zahrala si napríklad vo filmoch Babie leto, Obsluhoval som anglického kráľa, Tango s komármi, Bratislavafilm, Lidice, Čiara, Sklenená izba. 

Ako porotkyňa sa predstavila v šou Let‛s Dance, ktorú najprv vyhrala aj moderovala, a tiež v Tvoja tvár znie povedome. Moderovala aj tanečnú súťaž ShowDance na Jojke. Je rozvedená, má syna Davida. 

Zuzana Fialová pred takmer
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Zuzana Fialová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu