Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

S touto ženou bol známy markizák 27 rokov a potom: ROZVOD za 15 minút!

Rasťo Sokol Zobraziť galériu (6)
Rasťo Sokol (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ako detský a neskôr dabingový herec nebol Rasťo Sokol úplne v centre pozornosti. So šou Dobre vedieť však prišla popularita a krátko nato aj rozvod s dlhoročnou manželkou Katkou...

Rasťo Sokol sa narodil 28. januára 1969. Ako dieťa tancoval vo folklórnom súbore Vienok a túžil byť hercom. To sa mu aj splnilo, aj keď iba na chvíľu. Účinkoval napríklad v seriáli My sme malí muzikanti alebo vo filme Kraj sveta Istanbul. Posledný film nakrútil ako 16-ročný. 

Andy Kraus a Rasťo Sokol vo filme Kraj sveta Istanbul
Zobraziť galériu (6)
Andy Kraus a Rasťo Sokol vo filme Kraj sveta Istanbul  (Zdroj: RTVS)

Neskôr sa z neho stal dabingový herec a svoj hlas prepožičiaval aj rôznym televíznym a rozhlasovým upútavkam. V seriáli pre deti Šmolkovia nahovoril Mudroša, v Prison Breaku agenta Alexa Mahoneho. Vo filmoch jeho hlasom hovorili Brad Pitt (Sedem rokov v Tibete), Richard Gere (Prvý rytier), Keanu Reeves (Diablov advokát, Matrix) alebo aj rozprávkový Shrek. 

S touto ženou bol
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív RS)

V roku 2016 dostal od Markízy šancu ako moderátor vedomostno-zábavnej šou Dobre vedieť. V tom čase sa verejnosť začala zaujímať aj o jeho súkromie. Rasťo svetu predstavil manželku Katku, s ktorou má dve deti. „On je veľmi zábavný a veľmi šarmantný človek a v spoločnosti neskutočne obľúbený.“ vyjadrila sa v tom čase očná lekárka o svojej polovičke pre magazín Reflex. 

No už o rok neskôr prišla správa o rozvode. Ten prebehol v septembri 2017. „Keďže máme dospelé deti, tak to celé trvalo 15 minút,” prezradil moderátor pre Topky o konci 27-ročného manželstva. Ako ďalej povedal, s manželkou si prestali rozumieť. Najprv sa odsťahoval zo spoločnej domácnosti a dúfal, že by to mohlo pomôcť vyčistiť si hlavu a začať možno odznovu. No nestalo sa tak. 

S touto ženou bol
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

S touto ženou bol
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

V októbri minulého roka Rasťo priznal., že nie je sám a má po svojom boku priateľku Eriku. 

Galéria: Rasťo Sokol

Viac o téme: Rasťo Sokol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu