Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slovenská herečka oslavuje v zahraničí... A každú chvíľu rodí!

Natália Germáni Zobraziť galériu (4)
Natália Germáni (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA/NEW YORK - Slovenská herečka a partnerka hudobníka Martina Valihoru dnes oslavuje narodeniny. A čoskoro už bude Natália Germáni držať v rukách aj svoje prvorodené bábätko. Má sa tak stať v USA, kde sa mladá umelkyňa už nejaký čas nachádza.

Natália Germáni sa narodila 27. januára 1993 v Nitre. Po strednej škole sa vybrala na VŠMU a už popri škole sa objavila v divadle aj pred kamerami a zúčastnila sa tiež súťaže Miss Universe SR 2011. Než sa začala živiť herectvom, venovala sa modelingu. 

Slovenská herečka oslavuje v
Zobraziť galériu (4)

„Každopádne sa ale lepšie cítim ako herečka, to ma naozaj baví a s prácou na tomto seriáli som veľmi spokojná. Modeling som robila len kvôli tomu, že som sa chcela osamostatniť od rodičov, v podstate teda kvôli tej finančnej stránke,” povedala nám, keď začala účinkovať v seriáli Doktorka Ema.  

Už predtým sa objavila v Ochrancoch, Profesionáloch a v projekte Deň a noc. Neskôr ju televízni diváci vídali v Divokých koňoch, Vlkoch, Ministroch a v Hoteli či českých seriáloch Single Man a Posledné vízum. 

Zahrala si vo filmoch Staré dobré časy, Večne tvoja neverná, Amnestie aj v rozprávke Princezná zakliata v čase. 

Slovenská herečka oslavuje v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

V súkromí sa Natália aktuálne pripravuje na rolu matky. Spolu s partnerom Martinom Valihorom sa rozhodli pre pôrod v New Yorku, kde teda herečka oslávi dnešné narodeniny aj privedie na svet dcérku. Tej už vybrali meno Zuna. 


Slovenská herečka (26) vo vysokom štádiu tehotenstva: Odcestovala do USA... Pôrod v New Yorku!


Galéria: Natália Germáni

Viac o téme: Natália Germáni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu