Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Váha ako na hojdačke: Takto teraz vyzerá sexi hviezda z filmu Rebelové

Zuzana Norisová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Norisová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská herečka Zuzana Norisová sa kedysi v Česku stala sexsymbolom vďaka filmu Rebelové či seriálu Letiště. Neskôr sa však na ňu začali lepiť kilá a ďalšie pribudli po pôrode dcérky. Zuzana síce aktuálne nemá späť postavu z čias, keď mala 22 rokov, ale vyzerá naozaj dobre a hlavne šťastne.

Zuzana Norisová sa narodila 24. januára 1979. Študovala na konzervatóriu a začala sa objavovať v slovenských divadlách. Potom sa však presťahovala do Prahy, kde získala hlavnú úlohu v muzikáli Rebelové, vďaka čomu sa zviditeľnila v Česku aj na Slovensku. 

Váha ako na hojdačke:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: CT)

Neskôr účinkovala napríklad v seriáli Letisko, kde si zahrali aj ďalší Slováci – Maroš Kramár či Anna Šišková. Slováci ju obsadili do jojkárskeho Paneláku, kde si zahrala po boku svojho partnera Ondreja Kovaľa, s ktorým má dnes už aj dcérku Júliu. 

V uplynulom období ju do seriálov obsadili obe komerčné televízie – Jojka do projektu Prázdniny, Markíza do Mileniek. V roku 2016 si zahrala aj vo filme Hodinový manžel. Koncom minulého roka mali premiéru dva filmy, kde si zahrala – Môj príbeh a Šťastný nový rok. 

Váha ako na hojdačke:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Peter Frolo)

Galéria: Zuzana Norisová kedysi a dnes

Viac o téme: Zuzana Norisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu