Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čírová sa vydala po 9 rokoch, ale... Ak sa stane toto, odchádzam!

Mária Čírová Zobraziť galériu (9)
Mária Čírová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hudobný svet ju pozná už 11 rokov. A o čosi dlhšie tvorí Mária Čírová pár s producentom Marošom Kachútom. Dvojica sa vzala po 9 rokoch a dvoch spoločných deťoch. Speváčka presne vie, čo v manželstve nesmie chýbať. Inak je koniec...

Mária Čírová sa narodila 20. novembra 1988. Je to speváčka, klaviristka a skladateľka. Známou sa stala po víťazstve v súťaži Coca-Cola Popstar a hneď ďalší rok získala ocenenie Zlatý slávik v kategórii Objav roka. Hudobnú súťaž vyhrala Mária v roku 2008, keď sa konal zároveň aj jej posledný ročník. 

Čírová sa vydala po
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Ján Zemiar, Sacha Hochsterner, Peter Frolo)

V čase, keď vznikal jej prvý album a singel Búrka, to zároveň začalo iskriť medzi ňou a producentom Marošom Kachútom. Dvojica sa dala dokopy, hoci Mária cítila v ich vzťahu isté prekážky. Napríklad, že jej vyvolený už bol predtým ženatý. Ako veriaca preto svadbu radšej odmietala, keďže ju už nemohla mať v kostole. 

Deti však naopak privítala a tie prišli na svet rovno dve. Mária a Maroš majú syna Huga a dcéru Zoe. 

Čírová sa vydala po
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram M.Č., )

Po 9 rokoch vzťahu však v lete 2017 nakoniec predsa len prišiel ten vytúžený moment. Speváčka a producent sa rozhodli, že predsa len sa chcú oficiálne stať manželmi.  „Pred pár mesiacmi sme sa obaja zhodli, že deti už vyrástli, takže už si svadbu užijú spolu s nami. Veľmi sa tešíme a vnímame to ako ďalší dôležitý životný posun v našom vzťahu. Myslím si, že je krásne a naozaj výnimočné, ak si niekto dokáže povedať áno aj po deviatich rokoch spoločného života a s dvomi deťmi. Som rada, že tento okamih prišiel práve teraz,“ uviedla Mária.

Čírová sa vydala po
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Pretty Photography)

A Mária má úplne jasno, čo je základom šťastného a vyrovnaného manželstva. „Musím priznať, že my sme si tie hranice nášho vzťahu určili už na začiatku. Povedali sme si totiž, že ak sa z nášho vzťahu stratí úcta, tak sa to všetko skončí,” povedala kedysi pre portál diva.sk. 

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu