Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bolestné odhalenie Mariky Gombitovej: Milenec ju opustil a potom... Tragédia!

Marika Gombitová Zobraziť galériu (6)
Marika Gombitová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Marika Gombitová (63) o svojom súkromí nikdy príliš nehovorila. Jej život bol mnoho rokov zahalený rúškom tajomstva. Až kým nevyšla kniha, v ktorej sa priznala aj k mužom vo svojom živote...

Fenomenálna speváčka Marika Gombitová sa narodila 12. septembra 1956. Už v detstve mala k hudbe blízko a ako 13-ročná začala účinkovať v skupine so svojimi bratmi. Profesionálnou speváčkou sa stala v roku 1976, keď sa pripojila ku skupine Modus. Na prelome 70. a 80. rokov nahrala prvé sólové albumy. 

Koncom novembra 1980 ju nešťastná autonehoda pripravila o možnosť chodiť, nikdy sa však hudobnej kariéry nevzdala a neprestala vystupovať. 

Lekárka Miloslava Štelcová s Marikou Gombitovou počas jej zotavovania sa v Čechách po vážnej autonehode.
Zobraziť galériu (6)
Lekárka Miloslava Štelcová s Marikou Gombitovou počas jej zotavovania sa v Čechách po vážnej autonehode.

Marika dokonca hudbu uprednostnila pred láskou a hoci ju nemecký podnikateľ Rudi požiadal o ruku, svadbu nakoniec zrušila. Oveľa bolestnejšie však dopadol vzťah s Talianom Albertom, ktorého stretla 7 rokov po tom, ako ju nehoda pripútala na vozíček. 

„Bolo to obdobie plné lásky a šťastia,” spomína v knihe Úlomky spomienok Gombitová. Jej milovaný nemal s jej hendikepom žiadny problém a záležalo mu len na láske. Keď však vzťah začal byť vážnejší, predsa len prišli problémy – nie z jeho strany, ale postavila sa proti nemu jeho rodina. 

Albert nakoniec tento tlak príbuzných neustál a budúcnosť s Marikou zahodil za hlavu. Opustil ju. V roku 2004 však do jeho života veľmi kruto zasiahol osud. Pri testovaní novej motorky na rallye mal v Hurghade nehodu a ťažký stroj spadol priamo na neho. Rovnako ako naša speváčka, aj on po nešťastí skončil na vozíčku.  

Bolestné odhalenie Mariky Gombitovej:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Marika Gombitová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu