Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizácky sexsymbol v začiatkoch kariéry: On mal 21, jeho budúca žena 28!

Vojtěch Dyk Zobraziť galériu (10)
Vojtěch Dyk (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Dnes je uznávaným muzikantom aj hercom, no v časoch, keď Vojtěch Dyk (34) začínal v seriáli Letisko, to ešte nikto nemohol tušiť. A už vôbec nie, že o niekoľko rokov neskôr očarí o sedem rokov staršiu, vydatú kolegyňu Tatianu Vilhelmovú (41).

Vojtěch Dyk sa narodil 23. júla 1985. Odmalička sa venoval spevu a hudbe, koncom 90. rokov sa dostal k divadlu. Neskôr začal študovať na Divadelnej fakulte Akadémie múzických umení v Prahe. Po ukončení štúdia začal pôsobiť v Národnom divadle. 

Ešte predtým si však zažil televízny debut. Už v roku 2006 sa objavil v seriáli Letisko a neskôr dostal šancu aj vo filmoch. Popri hereckej kariére sa venoval aj tej speváckej - pôsobil v kapele Nightwork, ktorá bola aktívna v rokoch 2006 až 2013. 

Vojtěch Dyk a Tatiana Vilhelmová v roku 2006
Zobraziť galériu (10)
Vojtěch Dyk a Tatiana Vilhelmová v roku 2006  (Zdroj: Tv Prima a ČT)

V čase, keď s Marošom Kramárom účinkoval v Letisku, mal 21 rokov a zrejme mu ani nenapadlo, že sa o čosi neskôr zahľadí do kolegyne staršej o sedem rokov, navyše vydatej. S Tatianou Vilhelmovou začali randiť v roku 2010 a na jar 2011 sa objavili informácie, že herečka podala žiadosť o rozvod s manželom, s ktorým dovtedy vychovávala dvoch synov. 

Vojtěch a Tatiana sa v roku 2013 stali rodičmi malého Aloisa a tento rok v máji spečatili svoju lásku aj svadbou. Tú si vystrojili 1. mája na kopci Svätého Antonína v Blatnici pri studničke lásky.

Markizácky sexsymbol v začiatkoch
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram V.D.)

Vojtěch Dyk, ktorý je idolom mnohých žien, sa naposledy slovenským divákom predviedol ako kouč v markizáckej šou The Voice Česko Slovensko. 

Viac o téme: Vojtěch Dyk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu