Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Od lásky k nenávisti: Tajný vzťah slovenských spevákov!

Ivan Tásler Zobraziť galériu (6)
Ivan Tásler (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ivan Tásler (40) je nielen úspešným hudobníkom, ale aj šťastným manželom. Pred siedmimi rokmi oficiálne spečatil svoj vzťah s Annou Onderkovou. Predtým chodil napríklad so známou moderátorkou Verou Wisterovou (42). A kedysi dávno sa šepkalo o ňom a Jane Kirschner (40)...

Ivan Tásler sa narodil 16. júla 1979. K hudbe ho priviedol otec, ktorý bol muzikantom. V 90. rokoch so svojím bratom Mirom založil skupinu IMT Smile, kde niekoľko rokov pôsobila aj Katka Knechtová. Práve pieseň Nepoznám, ktorú spolu nahrali, sa stala ich prvým veľkým hitom. 

Od lásky k nenávisti:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR)

Ďalšie ich známe hity: Nedá sa ujsť, Ľudia nie sú zlí, Veselá pesnička, Opri sa o mňa, Za dedinou, Kým stúpa dym... Ivan ako autor viackrát získal cenu SOZA a rovnako aj tak ich piesne, ktoré boli často najhranejšie v slovenských rádiách. 

Napriek úspechom sa Tásler zvyčajne medializácii vyhýba. Výnimku urobil vo vzťahu s Verou Wisterovou, keď spolu nakrúcali cestovateľskú šou pre televíziu Markíza. Dávno predtým sa ale šepkalo o jeho vzťahu s Janou Kirschner. 

Od lásky k nenávisti:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Expres.sk )

Na začiatku nového tisícročia sa dostávali na verejnosť informácie, že tí dvaja sa nemajú príliš v láske. Dôvodom mala byť hudobníkova snaha o vzťah a Janino odmietnutie. Tá ale po rokoch prehovorila a uviedla to na pravú mieru. Ivana vôbec neodmietala! „Boli sme do seba veľmi zamilovaní. Zrazu sa zjavil kučeravý frajer z Prešova a ja som proste odpadla,“ citoval ju pred pár rokmi týždenník Plus 7 dní. 

Náhle citové vzplanutie ale nedopadlo najlepšie a istý čas sa títo dvaja potom „nemohli ani cítiť”. Dnes sú však staré city a spory dávno zabudnuté a muzikanti dokážu aj spolupracovať a vystupovať na jednom pódiu.

Jana má nádhernú rodinu s producentom Eddiem. Ivan je už 7 rokov šťastne ženatý s Aničkou, s ktorou sa dal dokopy začiatkom roka 2009. 

Od lásky k nenávisti:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Ivan Tásler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu