Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Divoký anjel bez štipky mejkapu: Hviezda telenoviel je aj tak krásna!

Natalia Oreiro Zobraziť galériu (11)
Natalia Oreiro (Zdroj: profimedia.sk)

URUGUAJ - Môže si to dovoliť! Časy, keď sa celebrity báli toho, aby niekto videl ich prirodzenú tvár sú preč. Stále viac hviezd sa fanúšikom dokonca ukazuje bez akýchkoľvek príkras. K nim patrí i dnešná oslávenkyňa Natalia Oreiro, ktorú preslávila najmä telenovela Divoký anjel. Pozrite, sa, ako skvele táto 42-ročná herečka vyzerá!

Natalia Oreiro sa narodila 19. mája 1977 v hlavnom meste Uruguaja - Montevideo. Už od malička sa túžila stať umelkyňou. Ako 11-ročná účinkovala v televíznom programe, neskôr prišli viaceré reklamné spoty a na prahu dospelosti aj telenovely. 

Keď mala Natalia 21 rokov stvárnila ústrednú postavu Milágros v počine Divoký anjel, vďaka ktorej sa preslávila po celom svete. Je však nielen talentovanou herečkou, ale tiež úspešnou speváčkou a módnou návrhárkou. 

Natalia Oreiro ako Milágros v telenovele Divoký anjel.
Zobraziť galériu (11)
Natalia Oreiro ako Milágros v telenovele Divoký anjel.

Čo sa súkromia týka, keď mala Natalia 24 rokov vydala sa za o 20 rokov staršieho argentínskeho rockera Ricarda Molla. Tomu v roku 2012 porodila syna, ktorému dali meno Merlin.

Natalia sa stále udržiava v skvelej kondícii. Dbá nielen o svoju figúru, ale tiež o pleť. Vďaka tomu vyzerá skvele a pokojne sa môže ukazovať i nenalíčená. 

Natalia Oreiro
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Natalia Oreiro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu