Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kontroverzný zabávač zmizol z obrazoviek: Dieťa so známou herečkou, konflikt s Maštalírom!

Juraj Mokrý Zobraziť galériu (6)
Juraj Mokrý (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Na výslnie ho kedysi vytiahol Jožo Pročko a kým jedni jeho humor hltali, iní ho nemohli ani vystáť. A najväčším prekvapením pre všetkých asi bolo, keď Juraj Mokrý (42) zakotvil vo vzťahu s Dianou Mórovou (49), s ktorou má syna. Keď sa rozišli, zabávač z rozpadu vzťahu obvinil Tomáša Maštalíra, s ktorým si veci vyjasňoval aj dlho po rozchode...

Juraj Mokrý sa narodil 24. apríla 1977 v Bojniciach. Vyštudoval hudobno-dramatický odbor na konzervatóriu, no známym sa stal najprv ako moderátor a zabávač. V relácii Joža Pročka totiž dostal šancu robiť rozhovory so známymi ľuďmi ako redaktor vymyslenej televízie z Oravy. 

Neskôr moderoval vlastné relácie a Markíza mu zverila víkendové Počasie, kde predpoveď počasia hlásil naozaj netradičnou formou. Už roky však na televíznych obrazovkách nepôsobí, občas sa vyskytne ako hosť v niektorých reláciách. 

Juraj si zahral v niekoľkých filmoch, z tých známejších je to napríklad Tango s komármi. V seriáli Ordinácia v ružovej záhrade si zahral psychiatra. Po boku Kataríny Štumpfovej vyhral tanečnú šou Let’s Dance. 

Kontroverzný zabávač zmizol z
Zobraziť galériu (6)

V rámci súkromia sa stal prepieraným najmä ako partner herečky Diany Mórovej. Mnohých tento vzťah prekvapil, no dvojica spolu vydržala niekoľko rokov a dokonca majú spolu aj syna Quida. Rozchod prišiel práve v čase, keď v roku 2009 vrcholila tanečná súťaž, na verejnosti však ešte nejaký čas udržiavali zdanie šťastnej rodiny. 

Keď o konci svojho vzťahu prehovorili, Mokrý obvinil Tomáša Maštalíra, ktorý mal údajne s Mórovou milenecký pomer. A kontroverzný zabávač sa nezaprel – aférku rozmazával aj v televíznom vysielaní, kde robil narážky na Tomášov podiel na rozpade svojho vzťahu. Dokonca vznikol aj klip, v ktorom si objednával Maštalírovu fyzickú likvidáciu. Ten pritom v tom čase tvoril pár s Táňou Pauhofovou, a tak bola celá situácia o to nepríjemnejšia. 

Kontroverzný zabávač zmizol z
Zobraziť galériu (6)

Kontroverzný zabávač zmizol z
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Juraj Mokrý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu