Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Česká rekordérka v nahote: Táto herečka sa vyzliekla ako 77-ročná!

Libuše Švormová Zobraziť galériu (10)
Libuše Švormová (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Má za sebou desiatky filmov a účinkovala v mnohých seriáloch, na staré kolená však herečka Libuše Švormová prekvapila nahotou. V študentskom filme sa v roku 2012 vyzliekla ako 77-ročná.

Libuše Švormová sa narodila 23. augusta 1935. Hneď po ukončení Akadémie múzických umení začala pôsobiť v divadle a okamžite sa objavila aj v 4 filmoch. Síce nikdy nezískala obrovskú rolu, no účinkovala v mnohých snímkach a nevyhýba sa ani seriálom. 

Jiří Vala a Libuše Švormová v roku 1972
Zobraziť galériu (10)
Jiří Vala a Libuše Švormová v roku 1972  (Zdroj: FS Barrandov)

Okrem práce pred publikom a kamerami sa venovala aj dabingu. Práve Libuše Švormová nahovorila legendárnu Angeliku v českom znení. Za svoje majstrovstvo na tomto poli dokonca získala aj Cenu Františka Filipovského. 

Švormovej posledným filmom je zatiaľ počin Ako básnici čakajú na zázrak z roku 2016, v seriáloch je však stále aktívna. Tento rok dokončila nakrúcanie seriálu Čechovi, ktorý by sa mal dostať do vysielania v ďalšom roku. 

Česká rekordérka v nahote:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Tv Prima)

Pred pár rokmi herečka prekvapila účinkovaním v študentskom filme Chvilky, kde sa nevyhla nahote. V roku 2012 vo veku 77 rokov naplno obnažila pred kamerami svoj hrudník. 

Mnohé jej kolegyne by mali problém už s podprsenkovou scénou či s bradavkami presvitajúcimi cez košeľu. Libuše však ukázala viac. 

Česká rekordérka v nahote:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Youtube.com/Chvilky)

Nešlo však o bezúčelnú nahotu, hoci aj tak si asi mnohí povedia, či bolo nutné robiť takéto zábery. Postava Švormovej sa ocitla na lekárskej prehliadke kvôli rakovine prsníka. Vyzliekanie prebehlo ako príprava na dôležité vyšetrenie. 

Viac o téme: Libuše Švormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu