Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rýchla svadba, rýchly rozvod: Hviezde Hornej Dolnej to s kolegyňou nevyšlo

Dano Heriban Zobraziť galériu (6)
Dano Heriban (Zdroj: telkac)

BRATISLAVA - Dano Heriban sa na televíznych obrazovkách preslávil úlohou Ďura Brmbalíka zo seriálu Horná Dolná. Pred kamerami ho musela partnerka na svadbu prehovárať poriadne dlho, v skutočnosti je herec ženatý už druhý raz. A v prvom prípade ako rýchlo prišiel sobáš, tak rýchlo nasledoval aj rozvod.

Dano Heriban sa narodil 25. marca 1980. Na konzervatóriu študoval hru na akordeón, na VŠMU potom absolvoval herectvo. Prvýkrát sa mediálne zviditeľnil po boku o čosi staršej hereckej kolegyne. V roku 2003 začal randiť so Slávkou Halčákovou.

A po dvoch rokoch nasledovala tajná svadba. Lenže umelecké manželstvo dlho nevydržalo. Po ďalších dvoch rokoch sa totiž začali objavovať informácie, že sa dvojica rozvádza. Slávka najprv pravdu nepriznala, neskôr ale vysvitlo, že ich vzťah naozaj stroskotal. 

Slávka Halčáková a Dano Heriban v roku 2004
Zobraziť galériu (6)
Slávka Halčáková a Dano Heriban v roku 2004  (Zdroj: TASR)

Nejaký čas potom o Danovi počuť nebolo – venoval sa najmä divadlu a hudbe. Až kým Markíza nepriniesla seriál Horná Dolná a z Heribana sa stala veľká seriálová hviezda. 

V tom čase tvoril pár s partnerkou Kamilou a bol otcom malého Thea. V roku 2016 sa dvojica potichu zosobášila a na povrch vyšla aj informácia o ďalšom dieťatku na ceste. A v roku 2018 sa šťastní rodičia dočkali tretieho syna. Dano sa tiež začal venovať tvorbe pre deti 

Dano Heriban a jeho manželka Kamila
Zobraziť galériu (6)
Dano Heriban a jeho manželka Kamila

Viac o téme: Dano Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu