Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Aha, ako teraz vyzerá slávny MacGyver: Veď už má skoro 70!

Richard Dean Anderson Zobraziť galériu (8)
Richard Dean Anderson (Zdroj: abc)

LOS ANGELES - Herec Richard Dean Anderson zostane v našich končinách navždy len MacGyverom. V 90. rokoch mnohí sledovali, ako bojuje proti zlu a bombu dokáže vyrobiť prakticky z hocičoho. No kým na televíznych obrazovkách táto postava nestarne, jeho predstaviteľ má v skutočnosti už takmer 70 rokov - dnes oslavuje 69. narodeniny.

Richard Dean Anderson sa narodil 23. januára 1950. Ako dieťa sníval o kariére hokejistu, no zlomil si obe ruky a jeho životná cesta sa stočila k umeniu, istý čas sa snažil uplatniť ako jazzový hudobník. Neskôr študoval herectvo. 

Anderson začínal v seriáloch a vďaka jednému z nich má zabezpečenú celoživotnú slávu. MacGyver bol kedysi hrdinom mnohých chlapcov a herec sa do jeho kože vžíval od roku 1985 až do roku 1992. 

Aha, ako teraz vyzerá
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: abc)

Neskôr sa uplatnil v ďalšom populárnom seriáli. Od roku 1997 do roku 2005 účinkoval v projekte Hviezdna brána. Prácu na tomto seriáli ukončil z rodinných dôvodov. Hoci nebol nikdy ženatý, má dcéru, ktorá sa narodila v roku 1998. Jej matka sa presťahovala ďaleko od miesta nakrúcania a Anderson sa rozhodol tráviť svoj čas s dcérkou. 

Fanúšikovia a novinári, ktorí sa zúčastňujú stretnutí so seriálovými tvorcami a hercami, sa mohli už veľakrát presvedčiť, že Richard je veľmi vtipným respondentom a jeho odpovede bavia celú sálu. 

Aha, ako teraz vyzerá
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Youtube/Star Gate)

Aha, ako teraz vyzerá
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Youtube/GateWorld)

Viac o téme: Richard Dean Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu