Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známy DJ má sexi ženu: Paul, chceme ju vidieť častejšie!

Paul van Dyk Zobraziť galériu (6)
Paul van Dyk (Zdroj: Instagram)

BERLÍN - Tú je škoda skrývať! Paul van Dyk je známy nielen milovníkom elektronickej hudby. Rodák z Nemecka má na konte viacero hitov a pýši sa aj rôznymi oceneniami. Úspešný je tiež v súkromí. Dnešný oslávenec má totiž po svojom boku ozajstnú fešandu. Veď, pozrite!

Paul van Dyk, vlastným menom Matthias Paul sa narodil 16. decembra 1971. Hudba ho zaujímala už v detstve a neskôr aj počas dospievania. Prvé vystúpenie mal v marci 1991 a ohlasy boli viac než len dobré. To ho motivovalo, aby na sebe stále pracoval a zdokonaľoval sa. 

A vyplatilo sa to! Paul van Dyk patrí medzi dídžejskú špičku a hráva po rôznych kútoch sveta. Párkrát navštívil už aj Slovensko. Na konte má množstvo ocenení. V minulosti bol dokonca aj zvolený za najlepšieho DJ-a sveta. 

V roku 2016 sa Paul van Dyk vážne zranil, keď počas vystúpenia spadol z výšky šiestich metrov. Jeho stav bol dosť vážny, hrozilo, že nebude rozprávať alebo chodiť. Našťastie, sa tieto prognózy nenaplnili. 

V marci 2017 sa slávny DJ oženil za svoju dlhoročnú partnerku Margaritu. Fotkou zo svadby sa pochválil aj na instagrame. Tam ale v porovnaní s inými hviezdami ich spoločné zábery vôbec nezverejňuje. Škoda nie?

Paul van Dyk sa oženil v roku 2017.
Zobraziť galériu (6)
Paul van Dyk sa oženil v roku 2017.  (Zdroj: Instagram)

Paul van Dyk a Margarita tvoria pekný pár.
Zobraziť galériu (6)
Paul van Dyk a Margarita tvoria pekný pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Paul van Dyk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu