Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Najstaršia slovenská herečka: Stále je sexi a... Takto vyzerala ako šťavnatá 18-ka!

Mária Kráľovičová Zobraziť galériu (24)
Mária Kráľovičová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Mária Kráľovičová nám všetkým môže byť úžasným vzorom. Dnes sa dožíva 91 rokov, no stále srší energiou a tento vek by jej hádal málokto. Udržiava sa však nielen v psychickej kondícii, ale aj tej fyzickej. Stále jej záleží na tom, ako vyzerá a nemá problém obliecť si do spoločnosti aj jemne sexi kúsky.

Herečka minulý rok oslávila 70 rokov strávených na doskách Slovenského národného divadla. No začínala ako 18-ročná v Komornom divadle v Martine. Celkovo teda už na doskách, ktoré znamenajú svet, strávila 73 rokov. Od 50. rokov sa objavovala aj vo filmoch. 

Najstaršia slovenská herečka: Stále
Zobraziť galériu (24)
 (Zdroj: Horník)

K hereckej profesii patrí aj to, že sa umelci snažia udržiavať si mladistvý výzor a byť vo forme. O Maríne to platí snáď viac ako o hocikom inom. Stále chodí do spoločnosti a energiu by jej mohli závidieť nielen o polovicu mladší, ale aj tí oveľa oveľa neskôr narodení. 

Herecká legenda si však udržiava nielen mladistvý vzhľad, ale aj šatník a je ozdobou mnohých spoločenských akcií. Pred rokom jej k okrúhlemu jubileu blahoželali aj na Úrade vlády a práve tam Kráľovičová prekvapila fantastickým výzorom a sexi šatami. Marína pochádza z dedinky Čáry a naozaj sa zdá, akoby si pomáhala nejakými čarami... Všetko najlepšie! 

 Herečka Mária Kráľovičová
Zobraziť galériu (24)
 (Zdroj: SITA/Marko Erd)

Najstaršia slovenská herečka: Stále
Zobraziť galériu (24)

Viac o téme: Mária Kráľovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu