Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prísna šéfka dr. Housa: Na týchto starých FOTO ju asi nespoznáte, aha!

Lisa Edelstein Zobraziť galériu (13)
Lisa Edelstein (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES - Meno Lisa Edelstein Slovákom asi veľa nepovie, zato Lisa Cuddyová určite. Aspoň fanúšikom seriálu Dr. House. Prísna šéfka svojského lekára dnes oslavuje svoje 53. narodeniny a stále vyzerá skvelo. Spoznali by ste ju však aj na starých záberoch?

Lisa Edelstein je dramatička a herečka. Objavila sa vo filmoch ako Kňaz, rabín a blondínka, Tak dobre, ako sa len dá či Po čom ženy túžia. Vidieť ju mohli fanúšikovia seriálov Frasier, Pohotovosť alebo Ally McBealová. U nás je ale najznámejšia ako Lisa Cuddyová zo seriálu Dr. House. 

Prísna šéfka dr. Housa:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: nbc)

Hrala tam až sedem sezón. Skončila preto, lebo pred natáčaním ôsmej série jej navrhli zníženie platu. Niektorí herci nové podmienky akceptovali, Lisa nie. V seriáli pritom účinkovala od úplného začiatku. Od roku 2014 je Lisa vydatá za umelca Roberta Russela, ktorý sa pri maľovaní nevyhýba ani nahote. A zvečnil takto aj svoju milovanú ženu. 

Prísna šéfka dr. Housa:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram LE)

Lisa dnes oslavuje 53 rokov, ale stále vyzerá skvelo a mnohí by jej tento vek ani nehádali. Je pomerne aktívna aj na sociálnych sieťach, kde zverejňuje nielen aktuálne snímky, ale aj staršie zábery z mladosti. Pozrite si v GALÉRII, ako vyzerá dnes a aká bola kedysi»

Viac o téme: Lisa Edelstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu