Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženatý moderátor SuperStar randil s inými: Až kvôli tejto prišiel rozvod

Leoš Mareš Zobraziť galériu (7)
Leoš Mareš (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Moderátor markizáckej SuperStar určite nie je prototypom verného muža. Hoci sa Leoš Mareš v roku 2008 oženil s Monikou Poslušnou a po svadbe splodili druhé dieťa, už dva roky po vyslovení slovka áno boli od seba. Hviezda českých rádií a televízie potom randila s jednou modelkou za druhou. Rodičia dvoch synov sa však rozviedli až minulý rok. Leoša totiž opantala Monika číslo dva.

Leoš Mareš sa s Monikou Poslušnou zoznámil v roku 1999 a o šesť rokov neskôr sa stali rodičmi syna Jakuba. Netrvalo dlho a začalo sa rozprávať o moderátorových neverách, ale partnerka mu vyjadrila podporu. Dokonca si v lete 2008 vystrojili veľkolepú svadbu. Potom sa prevalili ďalšie jeho vzťahy, ale Leoš evidentne vedel, ako si manželku udržať. V roku 2009 sa im narodil druhý syn Matěj. Až začiatkom roka 2010 oznámili rozchod. No rozvod sa nekonal. 

Leoš Mareš a Petra Faltýnová
Zobraziť galériu (7)
Leoš Mareš a Petra Faltýnová

Leoš potom randil s viacerými modelkami, s ktorými sa objavoval aj na takých prestížnych akciách, ako je filmový festival v Karlových Varoch. Krátky vzťah prežil napríklad aj s Michaelou Kocianovou. Jeho posledným úlovkom z oblasti modelingu bola Petra Faltýnová. 

V roku 2015 však stretol ďalšiu osudovú Moniku – módnu redaktorku a blogerku. Koblížková a Mareš sa do seba zamilovali na svadbe a po takmer troch rokoch nakoniec zazvonili svadobné zvony aj im. Leoš sa totiž v roku 2017 konečne rozviedol. Monike číslo 2 povedal áno vo februári 2018 bez toho, aby sa o ich sobáši verejne vedelo. Snáď s touto ženou mu to už vydrží navždy... 

Leoš Mareš a Monika Koblížková, dnes už Marešová
Zobraziť galériu (7)
Leoš Mareš a Monika Koblížková, dnes už Marešová  (Zdroj: Instagram LM)

Ženatý moderátor SuperStar randil
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram: M.K.)

Leoš Mareš sa narodil 27. apríla 1976. Je hviezdou rádia Evropa 2 a istý čas bol najlepšie plateným televíznym moderátorom. Ešte predtým sa snažil rozbehnúť spevácku kariéru, ktorú si pripomenul stredajším koncertom, kam si pozval aj Lacka zo SuperStar.

Viac o téme: Leoš Mareš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu