Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šokujúce priznanie Maroša Kramára: Po divokom žúre umelé prerušenie tehotenstva

Maroš Karmár Zobraziť galériu (4)
Maroš Karmár

BRATISLAVA - Asi každý z nás má tajomstvo, o ktoré sa nedelí s každým. Ako ale roky ubiehajú, všeličo sa dostane na povrch. Rovnako aj Maroš Kramár pred nejakým časom priamo v televíznej relácii prehovoril o udalosti, o akej sa bežne len tak nerozpráva.

Maroš Kramár je už 18 rokov ženatý s právničkou Natašou a hoci sa pred pár mesiacmi hovorilo o kríze, žiaden rozvod sa evidentne nekoná. Pár má spolu tri deti - Tamaru, Timura a Marka. 

Šokujúce priznanie Maroša Kramára:
Zobraziť galériu (4)

No už dávno pred založením tejto rodiny sa mohol herec stať otcom. Bol totiž naozajstným lámačom ženských sŕdc a v mladosti si pozornosť nežného pohlavia naozaj užíval. Viedol dosť neviazaný život a ako po rokoch priznal, po jednom búrlivom večierku ho tehotná spolužiačka označila za nastávajúceho otecka. 

Náhodne spojený pár sa však rozhodol, že dieťa mať nechce. Dohodli sa na interrupcii. „V tom čase bola na to komisia, ktorá zasadala, či to teda dovolia alebo nie. Ja som tam s ňou prišiel a sme to tam vysvetľovali, že sme študenti ešte...” šokujúco priznal herec v jednom z vydaní Chart Show. 

Topky.sk ho po odvysielaní relácie v súvislosti s touto témou kontaktovali, aby sme si overili, či ide naozaj o pravdivý príbeh. Čo vám k tomu mám povedať. Neviem, kde a čo bolo odvysielané, ale keď som to povedal, tak som to povedal. Sú to hriechy mladosti. Preskákali sme všeličo,“ uviedol herec, ktorý sa po svadbe s Natašou škandálom vyhýbal. 

Šokujúce priznanie Maroša Kramára:
Zobraziť galériu (4)

Maroš Kramár sa narodil 26. apríla 1959. Pochádza z hereckej rodiny, jeho otec Ján bol tiež herec a starý otec z matkinej strany Ján Klimo herec aj režisér. Študoval v Brne, kde chvíľu pôsobil aj v divadle. Neskôr účinkoval v Divadle Andreja Bagara v Nitre a od roku 1985 v SND. 

Viac o téme: Maroš Karmár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu