Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Seriálová mama po 18 rokoch: Zo šťavnatej tridsiatničky... Hm, ale nevyzerá vôbec zle

Lauren Graham ako Lorelai Gilmore Zobraziť galériu (20)
Lauren Graham ako Lorelai Gilmore (Zdroj: Warner Bros Pictures)

LOS ANGELES - Lauren Graham u nás pod svojím menom veľmi známa nie je. Keď sa ale povie Lorelai Gilmore, mnohým sa hneď rozjasní. Možno to znie neuveriteľne, ale od vzniku prvej série seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov uplynulo už 18 rokov. Brunetka už viac nie je šťavnatá tridsiatka, dnes oslavuje 51. narodeniny.

V roku 2000 vznikol seriál Ženy z rodu Gilmorovcov a diváci si hneď obľúbili slobodnú matku Lorelei a jej dcéru Rory. O obľúbenosti ich príbehov svedčí aj to, že vzniklo až 7 sérií. Ďalšia miniséria s osudmi hlavných hrdinov po mnohých rokoch sa dostala na obrazovky v roku 2016. 

Seriálová mama po 18
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: Warner Bros Pictures)

Na začiatku mala herečka Lauren Bell 33 rokov a mnohým mužom určite pripadala dosť sexi. 18 rokov je však naozaj dosť, a tak sme sa pri príležitosti dnešných brunetkiných 51. narodenín posvietili na to, ako sa za ten čas zmenila. 

V priebehu rokov bolo krátke obdobie, keď mala Lauren pár kíl navyše, ale inak vyzerá stále k svetu. Pribudli jej nejaké tie vrásky, no zo svojho šarmu nič nestratila. Najmä, keď ju zdobí jej povestný úsmev. 

Seriálová mama po 18
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: Nutopia/PBS)

Viac o téme: Lauren Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu