Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Oženil sa s najsexi ženou sveta: Keď sa hádajú, lietajú taniere

Javier Bardem Zobraziť galériu (5)
Javier Bardem (Zdroj: SITA)

MADRID - Herecký manželský pár Penélope Cruz (43) a Javier Bardem (49) sa dal dokopy v roku 2007. Dnes už spolu vychovávajú dve deti a tento rok v lete oslávia 8. výročie manželstva. Ako však dnešný narodeninový oslávenec prezradil, spočiatku sa obával prílišného temperamentu svojej španielskej krajanky a sám seba sa pýtal, či do toho naozaj chce ísť.

O Španieloch sa hovorí, že sú temperamentní a ”horkokrvní”. Zdá sa však, že herec Javier Bardem bol poriadne zaskočený tým, aká energická vie byť jeho kolegyňa Penélope Cruz. Ako sa zveril časopisu GQ, keď spolu začali randiť, kvôli jej ohnivosti sa obával budúcnosti a pýtal sa sám seba, či je pre neho tá pravá. 

Javier Bardem a Penelope
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

„Och, bože, má v sebe tú neskrotnú energiu. Keď sa hádame, tak hádže taniere a podobne. Musel som sa pýtať: Naozaj toto chcem?” prezradil Javier. Neskôr si vraj uvedomil, že práve tá vášeň, ten zápal pre všetko ju robí príťažlivou. Podľa Bardema sú niektoré ženy krásne, iné sú sexi a Penélope je oboje – krásna aj sexi. 

Párik si krátko po tom, ako sa dal dokopy, zahral vo filme Vicky Christina Barcelona (2008), za ktorý Penélope dostala Oscara ako herečka vo vedľajšej úlohe. Dva roky nato sa tajne vzali na Bahamách. Dnes majú spolu dve deti. 

Oženil sa s najsexi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

V roku 2014 bola Penélope Cruz vyhlásená časopisom Esquire za najzvodnejšiu žijúcu ženu. V tom čase štyridsaťročná rodáčka z Alcobendas pre spomínaný magazín prezradila, že sa necíti ako najsexi žena, ale skôr "ako matka, ktorá nemá dostatok spánku".

Penélope Cruz
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Javier Bardem
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu